Među brojnim psećim zvijezdama Instagrama naišli smo i na ženku dugodlakog patuljastog jazavčara Daisy Rey koja živi sa svojim vlasnikom u Brisbaneu u Australiji. Malenu Daisy Rey na Instagramu prati 104.000 ljudi, a kada vidite njezine fotografije bit će vam jasno zašto ima toliko obožavatelja.

Daisy Rey možda je mali pas, ali sa stavom velikog psa. Ona je vrckava curka koja obožava poslastice, šetnje i da je uvijek po njezinom. Svaki dan ove patuljaste jazavčarke prepun je zgodnih i zabavnih dogodovština koje dijele sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Daisyn vlasnik fotografira svoju ljubimicu u raznim preslatkim situacijama pa je tako možete vidjeti kako spava, kupa se, jede sladoled, uživa u spa tretmanu te kako odlazi u avanture sa svojim ljudskim tatom.

Slika nije dostupna Upoznajte francusku buldogicu Mimi Rose koja je postala zvijezda Instagrama

Slika nije dostupna Ma, princezica! Nellie obožava nositi mašnice, koja boja joj najbolje pristaje?

Ja sam jako sretan pas i odlično se zabavljam čineći svijet sretnijim kroz društvene mreže, poručuje Daisy Rey koja ima i svoju knjigu od čije prodaje dio novca ide za pomoć organizacijama koje se bore protiv okrutnosti prema životinjama i brinu o njihovoj dobrobiti. U online shopu ove slatkice mogu se kupiti i majice s njezinim likom. Ma, Daisy Rey zna da je neodoljiva i želi to podijeliti sa cijelim svijetom.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju