Domaći brend "Shuz." lansirao je kolekciju tenisica "Love Songs Collection" inspiriranu najljepšim ljubavnim pjesmama. Tenisice su posebne po tome što ih mogu nositi i mladenke na vjenčanju

Tenisice za vjenčanje sve su popularnije, a taj trend prigrlio je i domaći brend "Shuz." novom kolekcijom tenisica u kojima će mnoge mladenke poželjeti zaplesati prvi ples. Kolekcija "Love Songs Collection" inspirirana je kultnim ljubavnim pop pjesmama, od Bowijevog glam rocka do dječje romantičnog Disneyja, te svaki model nosi ime ljubavne pjesme kojom je inspiriran.

Domaći brend 'Shuz.' lansirao je kolekciju tenisica 'Love Songs Collection' inspiriranu najljepšim ljubavnim pjesmama koje će mnoge mladenke poželjeti nositi na vjenčanju

Romantična emocija koju evociraju pojedine pjesme i njihov tekst iskoristile smo kao inspiraciju i nit vodilju u kreativnom stvaralaštvu, otkrile su dizajnerice Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić. U kolekciji prevladavaju pastelne, svijetle nijanse u kombinaciji sa srebrnom bojom. Korišteni su nježni materijali poput čipke ornamentiranog uzorka, finog satena i tila koji čine osnovu vizualnog identiteta brenda "Shuz.".

Uz nove tenisice, Ljudmila i Maja prvi puta u look book-u predstavile su svoju kolekciju friendship narukvica iz Wedding Shuz. kolekcije, namijenjene najboljim prijateljicama koje će uskoro krasiti titule "Bride to be" i "Maid of Honor". Narukvice su dostupne sa nekoliko vrsta natpisa i obično dolaze u paru – za kumu i mladenku.

Ova kolekcija osim novih modela i materijala ujedno je i kolekcija kojom domaći brend tenisica slavi već sedam godina svog rada.

Kolekciju možete potražiti u Shuz. showroomu (Vlaška, 70E, Zagreb), a svoj dolazak najavite putem službene Facebook stranice ili na e-mail chooseshuz@gmail.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju