Veljača kuca na vrata, a s njom i dan zaljubljenih kao idealna prilika za romantični bijeg iz metropole. Ako još niste odlučili kamo ćete odvesti partnera ili partnericu za Valentinovo, razmislite o odlasku u Međimurje. Tamo se krije riznica dobrih osjećaja i doživljaja, isprepletenih vinskim čarolijama i gastronomskim delicijama koja uvijek iznova šarmira.

 

  Galerija Trim staza pored Termi Sveti Martin Romantično Valentinovo u Međimurju Zdrava verzija međimurske gibanice +3 Terme Sveti Martin - 9

Po romantiku na Mađerkin breg

Na najsjevernijoj točki Hrvatske, u selu Žabnik možete naučiti nešto o međimurskoj tradiciji. Zaputite se do Mlina na Muri koji će uvelike dočarati tradicijski zanat mlinarenja, a u Mlinarskoj hiži kroz interaktivnu Etnografsku zbirku saznajte i osjetite kako je izgledao život mlinara. Posebna se romantika krije na Mađerkinom bregu - brežuljku stepenastog oblika s kojeg pogled za lijepog vremena seže čak do susjednih zemalja. Idealno za jedan romantični selfie!

Romantična avantura na dva kotača

Želite provesti aktivan vikend otkrivajući prirodu međimurskog kraja? Preporučujemo da to učinite na biciklu. Diljem cijelog Međimurja nalazi se 700 kilometara uređenih biciklističkih staza. Zahvaljujući usvojenom Bike Hotel standardu, u LifeClass Termama Sveti Martin nalazi se sve što vam je potrebno za avanturu na dva kotača.

Od iznajmljivanja bicikla, kacige i dodatne biciklističke opreme do usluga pranja bicikla i osiguranih alati za popravke bicikla.

Vino za opuštanje i masažu

Nakon aktivno provedenog dana, vrijeme je da opustite vaše tijelo u najvećem Wellness centru kontinentalne Hrvatske koji nudi više od 20 različitih vrsta masaža i nekoliko vrsta sauna poput finske i rimske. Svakako isprobajte tajlandsku masažu ili masažu uljem od vina nakon koje se nastavite opuštati s boljom polovicom uz čašu vina. Za mirniju večer uputite se na noćno kupanje u The Temple of Life unutarnje bazene s ljekovitom termomineralnom vodom.

Bogata lokalna gastronomska ponuda

Da bi u potpunosti upoznali kraj u kojem se nalazite, isprobajte sočne i ukusne zalogaje na doručku pripremljenom od namirnica lokalnih proizvođača, tradicionalnoj međimurskoj večeri ili isprobajte posebno pripremljeni meni healthy dining restorana Le Batat. Ako volite slatko, ali u isto vrijeme ne želite imati osjećaj grižnje savjesti, potražite zdravu verziju međimurske gibanice, pitu od batata, proteinske kolačiće, domaće energetske pločice ili tortu od sira.

  Terme Sveti Martin - 9 Terme Sveti Martin - 9 Foto: Terme Sveti Martin

U konačnici, kakav god vikend poželjeli, aktivni ili opuštajući, LifeClass Terme Sveti Martin spremno će vas dočekati i pružiti vam vikend koji vi i vaš partner/ica zaslužujete.

Više informacija možete saznati na web stranici Termi Sveti Martin, Facebook ili Instagram profilu LifeClass Termi Sveti Martin.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju