Kiše u prognozi više nema i sada je službeno: ljeto 2023. je počelo! Uz sunce, more i planiranje godišnjeg stigle su i one malo manje zabavne stvari koje muče gotovo svaku ženu. Prvi put ove godine na plaži, a moja koža bijela kao sir? I zašto mi trbuh i noge nikad ne potamne kao ramena i ruke?

PR PR (Foto: PR) Upravo radi ovakvih pitanja, marmelade za sunčanje posljednjih godina su se nametnule kao dobra opcija za bolje i brže tamnjenje kože pa nije ni čudo da su doživjele pravi boom na tržištu. No, kod njih je stvar u tome da u jedno ljeto zapravo stignete isprobati samo jednu. Pogotovo ako ste s kontinenta i imate primjerice tjedan do deset dana da potamnite prije povratka s godišnjeg. Ipak, kako bismo vam uštedjeli dragocjeno vrijeme i novac, bacili smo se u akciju te istražili koju marmeladu za brzo tamnjenje se zaista isplati kupiti!

Naravno, prvo smo pogledali Instagram i društvene mreže, koje vrve jednim novim imenom. Naime, influencerice su već naveliko počele koristiti Premium Čokoladnu Marmeladu za brzo tamnjenje koja stiže pod logom Active Luxe – sestrinskim brendom dobro poznate Derma-Luxe kozmetike, koja je na tržište izbacila serum za prirodni rast trepavica i zaludila više od 200 000 žena.

PR PR (Foto: PR) Kod recenzija Premium Čokoladne Marmelade za brzo tamnjenje, ono što cure naglašavaju na prvu jest luksuzno pakiranje uz neodoljiv miris i teksturu koja nije masna ni teška pa se brzo razmazuje i upija. I zaista, kada pogledate kožu već nakon prvog mazanja, vidjet ćete da je za nekoliko nijansi tamnija! U čemu je fora?

Ova Premium Marmelada sadrži sve dobro poznate narodne sastojke za buđenje prirodnog tamnog pigmenta: ulje mrkve te maslinovo i ružmarinovo ulje.

PR PR (Foto: PR) Toj kombinaciji dodali su karite maslac i arganovo ulje, kako koža ne bi bila isušena i izmorena od sunca – pa ova marmelada djeluje i kao body butter, odnosno hidratizira i njeguje kožu cijelog tijela. Uz dodatak sitnih šljokica, koža će odmah izgledati tamnije, zdravije i sjajnije, a vi ćete se osjećati i izgledati kao prava latino dama!

Cijena? Pakiranje od 200 ml koje je dovoljno za cijelo ljeto sada je na sniženju od čak 50%. Tako da možemo slobodno reći da je omjer cijene i kvalitete izvrstan, odnosno za ovako pristupačnu cijenu vrijedi isprobati ovo čudo u crno zlatnom pakiranju! Naručiti možete isključivo na njihovom webshopu ovdje (scrollajte do kraja stranice za akcije s popustima).

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju