Mogu biti male ili velike, mogu imati značenje, a i ne moraju. Kako god, tetovaže su mala ili velika umjetnička djela na nečijem tijelu.

Galerija Scarlett Johansson Rihanna Angelina Jolie ima cijeli niz tetovaža +6 Cara Delevingne

Budući da se radi o trajnoj uspomeni na tijelu odluka o tetovaži ne bi trebala biti ishitrena. Prije tetoviranja većina ljudi dobro razmisli o tom potezu, a mnogi na internetu tragaju i za inspiracijom.

Jedan od izvora inspiracije mogu biti i slavne žene koje su tijelo odlučile ukrasiti jednom ili više tetovaža. Ne moraju vas nužno inspirirati oko onoga što ćete istetovirati, nego vam možda pomognu i oko odabira najboljeg mjesta. A možda zahvaljujući njima shvatite i što ne biste htjeli postići tetovažom.

Slika nije dostupna Razmislite dvaput! Zvijezde koje su gorko požalile zbog svojih tetovaža

U svakom slučaju, ako ste u fazi u kojoj na Internetu pregledavate tetovaže možda će vas zanimati i kako one izgledaju na tijelima deset slavnih žena koje smo izdvojili u našoj galeriji.

Priyanka Chopra Priyanka Chopra (Foto: Profimedia)

Među njima je i Priyanka Chopra koja je na ruci ispisala posvetu ocu. "Daddy’s lil girl" (tatina mala djevojčica) tetovirala je onako kako je to njezin otac pisao. Megan Fox pak na desnoj lopatici ima ispisanu Shakespearovu rečenicu "We will all laugh at gilded butterflies" (Svi ćemo se smijati pozlaćenim leptirima). Rihanna ima zvjezdice koje vijugaju niz njezin vrat i leđa.

Angelina Jolie ima cijeli niz tetovaža Angelina Jolie ima cijeli niz tetovaža (Foto: Profimedia)

Cijeli niz tetovaža ima glumica Angelina Jolie, a prate ju i druge slavne dame. Dio njihovih tetovaža pogledajte u galeriji.

Rihanna Rihanna (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju