Čak i ako volite da je svaka vlas na mjestu, buntovnička frizura koja će se nositi ove jeseni mogla bi vas lako osvojiti.

Riječ je o frizuri zvanoj shag, što u prijevodu znači čupavo, a zapravo je modernizirana verzija frizure popularne sedamdesetih godina i devedesetih u eri grungea. Kod ove vrlo prilagodljive i praktične frizure prvo u oči upada izraženi slojeviti stil šišanja, što daje dojam opuštenog glamura bez obzira na to imate li kraću ili dužu kosu.

Kombinacija perjasto ošišane kose oko lica i puno rascjepkanih slojeva daje volumen, a da bi frizura iz dana u dan izgledala izvrsno, vrlo ju je lako održavati te vam treba samo sprej na bazi morske soli koji će je osvježiti, savjetuju frizerski stručnjaci.

10 dokaza da šiške mogu drastično promijeniti izgled Julia Roberts ove je godine osvježila frizuru i odrezala šiške Zooey Deschanel izgleda znatno drugačije bez šiški Jennifer Lopez često je tijekom karijere mijenjala frizure +6 Emma Stone

Pomalo neukrotiva i raščupana, shag oslobađa od strogih formi i redovitog feniranja te svakodnevno stiliziranje frizure čini mačjim kašljem. Kosu možete sušiti tako da spustite glavu i sušite je naglavačke što će frizuru učiniti bujnijom i još više istaknuti postepeni način šišanja.

Sjajno će pristajati i ako vam je kosa ravna i ako imate kovrče, a posebno šik i boemski izgledat će s kovrčavim šiškama, kako nosi pjevačica Selena Gomez.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju