Među osam djevojčica i dječaka koji su imali uloge djeveruša i djevera na vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka bila je i šestogodišnja Theodora Williams, šestogodišnja kći slavnog glazbenika Robbieja Williamsa i Ayde Field.

Galerija Theodora Williams, kći Robbieja Williamsa bila je djeveruša na vjenčanju princeze Eugenie - 1 Theodora Williams, kći Robbieja Williamsa bila je djeveruša na vjenčanju princeze Eugenie - 9 Theodora Williams, kći Robbieja Williamsa bila je djeveruša na vjenčanju princeze Eugenie - 7 +7 Theodora Williams, kći Robbieja Williamsa bila je djeveruša na vjenčanju princeze Eugenie  

On možda nema plavu krv, ali svakako pripada kraljevstvu pop glazbu. Slavni britanski glazbenik Robbie Williams i njegova supruga Ayda Field godinama su dobri prijatelji s princezom Eugenie pa ne čudi da je rođakinja princa Williama i princa Harryja za jednu od djeveruša na svojem vjenčanju izabrala Robbiejevu kćer Theodoru.

Theodora Williams, kći Robbieja Williamsa bila je djeveruša na vjenčanju princeze Eugenie - 3 Princeza Charlotte i Theodora Williams dolaze na vjenčanje princeze Eugenie (Foto: Getty Images)

Preslatka djevojčica tako se pridružila društvu od osam mališana koji su Eugenie ispratili do oltara, a u kapeli Sv. Jurja držala se za ruke sa šestogodišnjim nasljednikom modnog carstva, Louisem de Givenchyjem. Bio je to jedan od rijetkih trenutaka da su šestogodišnju Theodora Williams snimili fotografi jer se njeni mama i tata jako trude sačuvati je od znatiželje javnosti. Djevojčica kojoj su roditelji dali nadimak Teddy najstarije je dijete u obitelji slavnog pjevača koji sa suprugom Aydom ima i sina Charltona znanog i kao Charlie te kćer Charlotte čiji je nadimak Coco.

Robbie Williams i Ayda Field na vjenčanju princeze Eugenie Robbie Williams i Ayda Field na vjenčanju princeze Eugenie (Foto: Getty Images)

Otkako je postao otac, Robbie Williams često je isticao kako su mu djeca u potpunosti promijenila život i kako su ga ona navela da se makne od svih poroka. Čini se da je Teddy naslijedila i tatin glazbeni talent pa tako već i pjeva, a sa šest godina već pokazuje interes i za sviranje klavira.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju