Domaći kreativni brend najpoznatiji po duhovitim čestitkama razveselio nas je novim neodoljivim proizvodima koji će svaku proslavu učiniti još zabavnijom.

Galerija Think Ink ima sve za ljetne tulume Think Ink ima sve za ljetne tulume - 6 Think Ink ima sve za ljetne tulume - 5 +2 Think Ink ima sve za ljetne tulume - 4

Iako su najvažniji sastojak svakog dobrog tuluma – ljudi, zabavne sitnice koje će dodatno podići atmosferu uvijek su dobrodošle.

Za njih se od sada brine domaća kreativna ekipa koja stoji iza brenda Think Ink. Nakon zabavnih čestitki i poklon pakiranja, vrećica i papira za zamatanje, osmislili su party program koji će svaku proslavu zasigurno učiniti još zabavnijom.

Party program s hrvatskim potpisom uključuje dvije linije za odrasle i dvije linije za djecu, a sastoji se od papirnatih party kapica, tanjurića i čaša te drvenog pribora za jelo s duhovitim porukama.

Ideje za ljetnu zabavu na balkonu ili terasi - 1 Party i bez mora: Kako guštati tijekom vrućih dana na balkonu ili u vrtu

Omiljene životinjice i rođendanski motivi oduševit će one najmlađe, ali i njihove roditelje, a za one malo starije, ne nužno i zrelije, tu je i popularni tropski uzorak koji će ljetnim tulumima dati onaj štih džungle, ali i prezabavna linija s duhovitim natpisima s kojima ćete se, sigurni smo, vrlo lako poistovjetiti.

Tu je i drveni pribor s preslatkim porukicama koji će jednako oduševiti sve generacije, bez obzira na godine i spol. Neka zabava počne!

Ljetni tulumi su pred nama, slobodno počnite planirati sljedeći, a party program by Think Ink potražite u BIPA trgovinama diljem Hrvatske. Za sve dodatne informacije pratite ih na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

Think Ink ima sve za ljetne tulume - 6 Think Ink ima party program koju će svaku zabavu učiniti još zabavnijom (Foto: Think Ink)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju