Iva, Nikolina, Jasmina, Maja, Tihana i Marija šest su žena različitih interesa i profesija koje povezuje jedna zajednička osobina - nisu odustajale od svojih ciljeva. Pogledajte njihovu priču i inspirirajte se

Curica ili dečko? Ma samo neka je zdravo! To je ono što želi svaki roditelj i najiskrenija želja svakog čestitara budućim roditeljima. I to je jedno od najvećih svjetskih čuda – zdrav život kojeg je dočekao svijet široko otvorenih ruku.

Ali što ako bude.... dečko. Bit će savršeni medenjak na mamu i tatu.

'Uvijek želimo one koje volimo zaštiti od poraza, udaraca i masnica, pogotovo kada je naše najveće zlato u pitanju, ali možda u silnoj želji da ih zaštitimo zaboravimo koliko su jaki ti mali junaci u haljinicama i repićem na glavi'

A ako bude curica... Bit će savršena kao mama. Ma i baka. Ali, možda će joj biti teže u životu. Ipak ne mogu cure baš sve što žele, a i neka vrata će im možda uvijek biti zatvorena.

Uvijek želimo one koje volimo zaštiti od poraza, udaraca i masnica, pogotovo kada je naše najveće zlato u pitanju, ali možda u silnoj želji da ih zaštitimo zaboravimo koliko su jaki ti mali junaci u haljinicama i repićem na glavi.

Šest znatiželjnih djevojčica imalo je svoje snove. Možda su bile potpuno svojeglave, ali se nisu bojale pokušati ostvariti svoje snove. Niti jednoj nije palo na pamet od njih odustati i odabrati ona širom otvorena vrata. Govorili su im – i „što ti to treba“,„ luda si“, ali i „zalutala si“.

Marija, Nikolina, Tihana, Maja, Jasmina i Iva danas su žene koje su ispunile san nekadašnjoj znatiželjnoj djevojčici.

Danas su te djevojčice voditeljica, neurokirurginja, igračica softballa, odgajateljica, vatrogaskinja i balerina.

Nikada nije kasno pokušati ostvariti ono što želiš, samo ostani svoja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju