Promjene na tijelu neizbježne su tijekom trudnoće te poslije poroda i to je sasvim prirodno. No mnoge žene zbog toga ipak osjećaju nelagodu i nezadovoljstvo silno se trudeći vratiti figuru u prijašnje stanje. Deset slavnih dama otvoreno je progovorilo o svojim tijelima poslije poroda, a njihove riječi upućene su svim mamama

1. Hilary Duff
S obzirom na to da internet portali i časopisi vole dijeliti 'mane slavnih' – e pa ja ih imam! Moje tijelo dalo mi je najveći dar u životu, Lucu, ppije pet godina. Dame, budimo ponosne na ono što imamo i prestanimo trošiti dragocjeno vrijeme priželjkujući da smo drugačije, bolje i bez mane.

Promjene na tijelu neizbježne su tijekom trudnoće te poslije poroda i to je sasvim prirodno. No mnoge žene zbog toga ipak osjećaju nelagodu i nezadovoljstvo silno se trudeći vratiti figuru u prijašnje stanje

2. Carrie Underwood
Moje tijelo promijenilo se kako bi stvorilo drugo ljudsko biće i to je nevjerojatno. Nakon toga puno više poštujem vlastito tijelo.

 

A post shared by Carrie Underwood (@carrieunderwood) on


3. Anne Hathaway
Nije sramota ako vam treba više vremena nego što ste mislili da izgubite dobivene kilograme (ako ih uopće želite izgubiti). Naša tijela se mijenjaju. Naša tijela rastu. Naša tijela se smanjuju. To je sve ljubav i ne dozvolite nikome da vam govori drugačije.

4. Chrissy Teigen
Svi mi koji živimo pred očima javnosti, imamo svu moguću pomoć koja nam treba kako bismo vratili liniju... Ali nitko ne bi trebao osjećati kao da je to normalno niti kao da je to realno. Pročitajte i opomenu tate o tijelu žene nakon poroda koja ostavlja bez teksta.

5. Amy Adams

Trudnoća mi je pomogla da napokon shvatim kakva je zaista moja povezanost s vlastitim tijelom. Shvatila sam da nije stvoreno zato da izgleda dobro u bikiniju.

6. Keira Knightley
Prođete trudnoću i porod, a onda i dojenje i zatim pomislite 'wow, moje tijelo je potpuno nevjerojatno, i više nikada mi se neće dogoditi da ga ne volim, jer je napravilo ovo, a to je stvarno nešto izvanredno'. Saznajte i kojih je to 5 promjena na tijelu nakon poroda o kojima se žene srame govoriti.

7. Blake Lively
Mislim da je žensko tijelo nakon poroda stvarno nevjerojatno. Ne morate odmah biti spremne za bikini jer ste upravo napravile najveće čudo koje u životu postoji.


8. Kate Winslet
Jednostavno ne vjerujem u savršenstvo. Ali vjerujem u ove riječi 'to sam ja i pogledajte me kako nisam savršena!' Ponosna sam na to.

9. Olivia Wilde
Vjerujem u svijet u kojem se od majki ne očekuje da izgube bilo kakav fizički dokaz iskustva nošenja djeteta u svome tijelu.

10. Kristen Bell
Volim tragove svoje kćeri Lincoln na svome tijelu jer su oni dokaz da sam učinila nešto izvanredno. Pogledajte i kako stvarno izgleda trudnoća iz crteža urnebesno iskrene mame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju