Sunce, plaža i miris mora u zraku. Čim živa na termometru skoči, prvo što pomislimo jest kamo pobjeći na more i uživati u ljetu daleko od gradskog asfalta. I dok se u mislima već brčkamo u plićaku prekrasnih plaža, apartmani na našoj obali već se naveliko pune.

Galerija Apartman Jadrija Ovaj se moderni apartman može pohvaliti dvjema prostranim terasama Apartman Nita smjestio se u Nemiri pored Omiša +7 Apartman Anita&Zlatko udaljen je deset metara od plaže

Prostrana terasa s pogledom na more jedan je od glavnih kriterija prema kojima biramo smještaj na moru. No, da bismo uhvatili one najbolje apartmane s pogledom na plavetnilo od kojeg zastaje dah, važno je svoju jedinicu rezervirati na vrijeme. Kako bismo vam olakšali potragu, izdvojili smo sedam apartmana tik uz plažu s platforme PrivatniSmještaj.hr koje će biti teško napustiti.

Luksuzni apartman Superior Sea View može primiti šest osoba Luksuzni apartman Superior Sea View može primiti šest osoba Foto: Privatni smještaj

Luksuzni apartman s pogledom koji oduzima dah

Opatija ili Nica u malom, kako joj volimo tepati, pravo je mjesto za sve one koji se na svojem odmoru vole razmaziti. Od ukusnih večera, wellnessa koji se nude iza svakog ugla, prekrasnih parkova i lijepih plaža – ona ima sve. Tako se u strogom centru Opatije, tik uz more, smjestio luksuzni apartman Superior Sea View s pogledom koji oduzima dah. Apartman je dovoljno velik da ugosti šest osoba, pa ćemo se lako moći osamiti u trenucima kada će nam to biti potrebno. S obzirom na to da apartman ima dvije kupaonice, pri čemu jedna soba ima svoju privatnu, nećemo se za nju morati boriti s ostatkom obitelji. Obje kupaonice izgledaju poput prave spa-oaze iz koje će, jednom kada uđemo, teško biti izaći. I dok će se jedni odmarati u unutrašnjosti apartmana, drugi će moći uživati na prostranoj terasi i uživati u ugodnim ljetnim večerima s prekrasnim pogledom na more.

Tik do mora smjestila se Villa PaVla Tik do mora smjestila se Villa PaVla Foto: Privatni smještaj

Villa tik uz more

Naši otoci mogu se pohvaliti jednako prekrasnim morem i šljunčanim plažama kao što su i one na kopnu, a jedna takva našla se i u mjestu Slatine na otoku Čiovu. Upravo na samoj plaži, tik do mora smjestila se Villa PaVla, iz koje u svakom trenutku možemo uskočiti u duboko plavetnilo kada temperature na živi skoče u nevjerojatne visine. Ovaj novouređeni apartman lako može primiti do pet osoba, a s udobnog balkona, na kojem ćemo rado objedovati, može se uživati u prekrasnom pogledu na veličanstveni Split, koji je udaljen svega nekoliko kilometara.

Apartman Nita smjestio se u Nemiri pored Omiša Apartman Nita smjestio se u Nemiri pored Omiša Foto: Privatni smještaj

Apartman daleko od gradske vreve

Da kod nas ne vrijedi ona ''što južnije, to tužnije'', dokazuju pitoreskni gradići uz more i prekrasne plaže koje se ne skidaju s ljestvica najljepših u svijetu. No, ako se želimo malo udaljiti od gradske buke i razvikanih plaža, uvijek se možemo smjestiti u manje mjesto, u kojem ćemo uživati u spokoju koje ono sa sobom nosi. Jedno takvo mjesto je apartman Nita, koji se smjestio u Nemiri pored Omiša – malom mjestašcu odmah pored svih većih turističkih centara. Riječ je o prostranom apartmanu s dvije spavaće sobe i velikim balkonom s kojeg puca pogled na jadranski arhipelag. Upravo bismo na ovom balkonu rado popili jutarnju kavu ili pak uživali u spektakularnom zalasku sunca koji se neće tako lako zaboraviti. Ovaj topli apartman uređen u rustikalnom stilu pružit će osjećaj kao da smo kod kuće dok uživamo u privatnosti koju nudi komforni balkon visoko iznad svih i malo mjesto daleko od užurbane gradske vreve.

Apartman Jadrija Apartman Jadrija Foto: Privatni smještaj

Šarmantna kućica u prvom redu do mora

Na omiljenom kupalištu Šibenčana – Jadriji, u prvom redu do mora nalazi se istoimeni apartman Jadrija. Slatka kućica na dva kata opremljena je svime što će nam trebati da bi nam boravak u njoj bio ugodan i bezbrižan. Apartman ima poseban uzlaz i veliku terasu na kojoj ćemo uživati u fenomenalnim zalascima sunca, a ranoranioci i u njegovim izlascima. Od apartmana do plaže vodi mali uređeni puteljak, pa se možemo od jutra do mraka bućkati u moru i uživati u svježini koju nam pruža kristalno čista voda našeg Jadrana.

Ovaj se moderni apartman može pohvaliti dvjema prostranim terasama Ovaj se moderni apartman može pohvaliti dvjema prostranim terasama Foto: Privatni smještaj

Moderan apartman uz dašak luksuza

Naš biser Jadrana – Dubrovnik, jest mjesto koje obiluje prirodnim i arhitektonskim ljepotama, ali i odiše luksuzom gdje god da se okrenemo. Kako su apetiti turista veliki, naši mještani svoju uslugu moraju držati na razini. To su ozbiljno shvatili vlasnici apartmana Loggia u Dubrovniku, čiji veličanstveni stan s četiri sobe može ugostiti do deset osoba odjednom bez gužvanja. Ovaj se moderni apartman može pohvaliti dvjema prostranim terasama – jednom za ispijanje jutarnje kavice s koje puca pogled na Stari Grad Dubrovnik i drugom od 45 kvadrata s ljetnom kuhinjom i lounge prostorom za odmor i uživanciju nakon dana provedenog u kupanju i istraživanju stare jezgre.

U Podstranima pored Splita nalazi se apartman Anita&Zlatko U Podstranima pored Splita nalazi se apartman Anita&Zlatko Foto: Privatni smještaj

Apartman na korak do mora

Kako bismo se odmorili od užurbane svakodnevice koju svakodnevno živimo i opustili se uz šum mora i zvuk cvrčaka, u Podstranima pored Splita nalazi se apartman Anita&Zlatko, udaljen deset metara od plaže. Uz prekrasnu terasu na kojoj ćemo rado popiti koktelčić dok sunce pada na obzoru, na raspolaganju su nam i ležaljke za plažu uz koje ćemo se moći izležavati na suncu cijeli dan. Apartman ima dovoljno mjesta za sedam osoba, a kada ogladnimo, možemo i zapaliti vatru na grillu, koji nam je također na raspolaganju, i uživati u slasnom roštilju koji ćemo s guštom pojesti na terasi apartmana te guštati u pravim ljetnim večerima.

Apartman Doro u Potirni na Korčuli Apartman Doro u Potirni na Korčuli Foto: Privatni smještaj

Apartman u srcu otoka za one koji bježe od civilizacije

Ako se poput nas volite s vremena na vrijeme osamiti i uživati u samoći koju pruža gotovo netaknuta priroda, tada je apartman Doro u Potirni na Korčuli idealno mjesto za vas. Divlje plaže i kristalno čisto more bacit će nas u neka druga vremena kada je u našoj zemlji turista bilo malo, a ovakvih mjesta mnogo. Apartman je smješten u kući koja se nalazi odmah do mora, a svaki od njih ima svoju terasu s prekrasnim pogledom na otvoreno more i otok Lastovo. Kako se apartmani mogu pretvoriti u zajedničke prostorije, tu će uživati svi oni koji žele s prijateljima ili obitelji provesti odmor daleko od civilizacije.

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom PRIVATNI SMJEŠTAJ po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju