Nije rijetkost da muškarac kod žene prvo primijeti grudi ili guzu. I da, baš će ova dva ženska atributa mnogi pripadnici jačeg spola istaknuti kao nešto što im najviše privuče pažnju kada ženu žele odmjeriti. A jeste li se ikada zapitali što to govori o muškarcu ako on pripada timu grudi ili timu guza?

Izgled je ono što muškarac prvo primijeti na ženi, a poznato je da mnoge muškarce najviše privlače grudi i(li) guza. To se možda čini kao čista banalnost, no ukus muškarca zapravo može otkriti puno više o njemu, preciznije o njegovu karakteru nego što se isprva čini, što je i znanstveno dokazano. Podijelimo li muškarce u tim grudi i tim guza, to o njima govori slijedeće:

'Izgled je ono što muškarac prvo primijeti na ženi, a poznato je da mnoge muškarce najviše privlače grudi ili stražnjica'

TIM GRUDI
Muškarci koji se "pale" na ženske grudi često su egzibicionisti i vole biti u centru pažnje. Oni koji pripadaju "timu grudi" najvažnija je neovisnost te se ne vole osjećati sputano što je čak pomalo i kontradiktorno s obzirom da "objekt" njihove žudnje – grudi – dolazi u paru.

Pored toga, u društvenim situacijama bez problema će sa svima razmjenjivati domišljate pošalice i ostati svoji te im nije nelagodno kada stoje sami za sebe na mjestu punom ljudi. Istraživanja su također pokazala da među muškarcima koji pripadaju timu grudi ima više pušača nego u suprotnom timu te da im nedostaje upornosti, odnosno da češće odustaju od stvari koje su počeli raditi. Saznajte i koju odjeću muškarci vole vidjeti na ženama (i ona koja ih odbija).

TIM GUZA
Muškarci koji se "pale" na ženske guze vole red, urednost, organiziranost i pravilnost. Oni ništa ne vole raditi napola te streme uspjesima i postignućima. Mnogi muškarci koji pripadaju timu guza bave se poduzetništvom što je u skladu s njihovom potrebom da im u životu sve bude posloženo.

Sukladno svojoj ambicioznosti, znaju biti vrlo uporni i odlučni što timu grudi nerijetko nedostaje. Ono što muškarcu koji na ženi prvo primijeti guzu zna nedostajati je - opuštenost i spontanost. Zato će mu pasati partnerica koja je po prirodi opuštenija i koja će i njega naučiti kako da se opusti. Pročitajte i 5 važnih detalja koje "pravi" muškarci vole na ženama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju