Catherine Middleton prilikom obje trudnoće i poroda bila je u sigurnim rukama velikog tima stručnjaka koji su bili zaduženi za brigu vojvotkinji i njezinim bebicama

Na nedavnoj vrtnoj zabavi održanoj u Buckinghamskoj palači vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ugostili su članove medicinskog tima koji su princu Georgeu i princezi Charlotte pomogli da dođu na svijet.

Cahterine Middleton rodila je svoju djecu u londonskoj bolnici St. Mary, a tijekom obje trudnoće i poroda imala je na raspolaganju tim od 23 članova.

Dva ginekologa, tri primalje, tri anesteziologa, četiri pedijatra, četiri člana kirurškog osoblja, dva člana jedinice za specijalnu njegu djece, jedan laboratorijski tehničar i četiri člana pomoćnog osoblja brinulo se za vojvotkinju tijekom trudnoće i poroda.

Svi smo bili dežurni tri mjeseca i morali smo u svakom trenutku biti spremni za poziv. Nikada ne znaš kada će se to dogoditi. Zato smo morali biti u gradu i slobodni. Ako smo bili na zabavi, morali smo uz sebe imati ključeve od automobila. I nismo smjeli piti alkohol, ispričala je novinarima na vrtnoj zabavi anesteziologinja Johanna Bray.

Imali smo specijalista za sve što je moglo poći po krivu i svi smo se zavjetovali na šutnju. Vojvotkinja je bila zahvalna na svemu i priznala je da nije znala koliko je ljudi uključeno u brigu o njoj, povjerio im je ginekolog Tiong Ghee Teoh.

Princ George rodio se 22. srpnja 2013. godine, a princeza Charlotte na svijet je došla 2. svibnja prošle godine. Najmlađi članovi britanske kraljevske obitelji ujedno su i najpopularniji, a Britanci jedva čekaju svako novo pojavljivanje brace i seke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju