Osijek je sinoć ugostio neke od najuspješnijih glazbenica i glazbenika u protekloj godini. Povod tome bila je 29. dodjela prestižne diskografske glazbene nagrade Porin, koja se održala u dvorani Gradski vrt. Prethodne dvije dodjele zbog pandemije se nisu održavale pred širom publikom, ali nakon dvije godine Porin se napokon vratio publici željnoj glazbenih događanja te su ulaznice brzo rasprodane.

Galerija Mia Dimšić i Stanko Šarić na 29. dodjeli Porina Tina Vukov na 29. dodjeli Porina Mia Dimšić i Stanko Šarić na 29. dodjeli Porina +1 Tina Vukov na 29. dodjeli Porina

I dok su muške snage hrvatske glazbene scene uglavnom posegnule za ležernijim modnim izdanjima, ženske snage pobrinule su se za to da na dodjeli vidimo malo glamura i elegancije.

Kao i uvijek u ovakvim prigodama, crna boja bila je jedna od najzastupljenijih, što ne čudi s obzirom na to da je na glasu kao svevremenska i idealna za baš sve prilike.

Tako su Mia Dimšić i Tina Vukov za Porin odabrale crne haljine i pokazale nam dva lica vječnog crnog modela.

Mia Dimšić i Stanko Šarić na 29. dodjeli Porina Mia Dimšić i Stanko Šarić na 29. dodjeli Porina (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

Osječanka Mia nosila je malu crnu haljinu mini kroja koju potpisuje hrvatski brend ELFS i kombinirala je s lakiranim crnim štiklama. Riječanka Tina odlučila se za malo glamurozniji model i odjenula dugačku večernju crnu haljinu napravljenu od čipke.

Tina Vukov na 29. dodjeli Porina Tina Vukov na 29. dodjeli Porina (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

Trendovi dolaze i odlaze, ali crna haljina ostaje zauvijek kao odjevni komad koji nikad neće imati konkurenciju.

Više mi se sviđa haljina koju je nosila:

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju