Nije tajna da muškarci vole plavuše i preferiraju ih više nego brinete, a filmovi, televizija i časopisi ne trude se opovrgnuti tu teoriju. Jedno istraživanje odlučilo je odgovoriti na pitanje kakav se tip muškarca sviđa ženama. Crnokos, smeđokos ili plavokos, pitanje je sad

Vole li žene više tamnokose ili plavokose muškarce? Odgovor na to pitanje potražila je jedna popularna web stranica za upoznavanje partnera.

Napravili su istraživanje u kojem je sudjelovalo 145 tisuća njihovih muških pretplatnika. Ustanovili su da muškarci s crnom i smeđom kosom imaju izrazito bogat društveni život i mjesečno odlaze na desetak spojeva, za razliku od plavokosih muškaraca koji u prosjeku odlaze na dva spoja mjesečno.

Na temelju analize baze podataka napravili su profil idealnog partnera prema kojem savršen muškarac ima tamnu kosu, smeđe oči i prosječno tijelo, visok je 182 centimetra, ne puši, nema djece i zarađuje više od 200 tisuća dolara godišnje.

Kao primjer celebrity muškaraca koji imaju sve potrebne fizičke kvalitete ispitanice su navele Jona Hamma, Patricka Dempseyja, Marka Ruffala i Gerarda Butlera.

Kakvi vam se muškarci više sviđaju?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju