Trendovi u ljepoti stalno se mijenjaju. Dok su neki od njih samo mamci za klikove i lajkove na društvenim mrežama, drugi doista zažive. Jedan od tih uspješnih beauty trendova su i tiramisu pramenovi, koji bi vas mogli osvojiti već na prvi pogled.

Galerija Tiramisu pramenovi Tiramisu pramenovi Tiramisu pramenovi +5 Tiramisu pramenovi

Andrea Trgovčević Iličić, Petra Perkov, Ivana Blažoti, Martina Stjepanović Meter i Danijela Kušec među prvima su isprobale neke od novih proljetno-ljetnih trendova kada je u pitanju zdrava i lijepa kosa u Frida Hair Salonu.

Ovog proljeća i ljeta veliki hit bit će tiramisu pramenovi, koji svojim šarenim tonovima od svijetle do tamnije blond i tople smeđe boje podsjećaju na popularni talijanski desert.

Široka paleta blond nijansi toplijeg završetka prirodno se stapa i uz blago osunčani ten. Uz sve nijanse plave boje, klijentice Frida Hair Salona vole i tamnije tonove, ali opet toplije nijanse poput čokolade i prirodnih zemljanih tonova.

Tiramisu pramenovi Tiramisu pramenovi (Foto: PR)

Koji nas trendovi očekuju kada je riječ o šišanju i frizurama, otkrila nam je Marina Ivanković, vlasnica Frida Hair Salona.

Proljeće i ljeto uvijek nam donose opuštenije forme i prozračnost, bez strogih linija koje ostavljamo za sljedeću zimu.

Tiramisu pramenovi Tiramisu pramenovi (Foto: PR)

Tehnike šišanja layered cut ili butterfly cut, koje će biti popularne u nadolazećem razdoblju, karakterizira šišanje u puno slojeva, bez stroge forme, što rezultira puno prirodnijim izgledom i bogatim volumenom.

Tiramisu pramenovi Tiramisu pramenovi (Foto: PR)

Općenito, danas su žene stalno u pokretu, jure za dnevnim obvezama i više im odgovaraju lepršave frizure, opuštene forme koji uvijek dobro izgledaju, bez obzira na to je li riječ o dnevnom ili večernjem outfitu, objasnila je. 

Za ovu frizuru karakterističan je oštar rez Hit-verzija najpopularnije frizure koja će se najviše svidjeti ženama s tankom kosom

U Frida Hair Salonu često ističu da kosa prije svega treba biti zdrava i njegovana, kako bi posljedično bila lijepa i trendi stilizirana, i upravo tome posvećuju posebnu pozornost. 

U ljetnim mjesecima kosa je više izložena suncu, potencijalno vjetru i soli pa je važno primjenjivati odgovarajući njegu koja će je dovoljno nahraniti i zaštiti, zaključila je Marina. 

Tiramisu pramenovi Tiramisu pramenovi (Foto: PR)

"Buttercream" plavuša: Kombinacija idealna za prve pramenove i sve koji žele osvježenje 'Buutercream' plava boja za kosu Buttercream plavuše Buttercream plavuše +5 Buttercream plavuše

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju