Tako osvježavajuća, smirujuća, neodoljiva i prekrasna – tirkizna boja osvaja na prvi pogled. Posebna je i po tome što asocira na boju mora, a time i na odmor, opuštanje i uživanje. Tirkizna s pravom nosi titulu boje ljeta i svakako se zaslužuje naći barem u nekom kutku svakoga doma.

Galerija Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo - 4 Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo - 1 Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo - 5 +6 Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo

Ljeto nam je stiglo sa svim svojim čarima, a dok čekamo godišnji odmor i more, najtoplije godišnje doba inspiracija nam je i kada smo kod kuće. Želite li u svoj dom unijeti dašak ljeta i mora, naš je prijedlog da mu dodate malo tirkizne boje.

Tako osvježavajuća, smirujuća, neodoljiva i prekrasna – tirkizna boja osvaja na prvi pogled

Možete to učiniti i na najjednostavnije načine – pomoću ukrasnih jastučića, teglica za cvijeće ili prekrivača za krevet u tirkiznoj boji. Za veće promjene, bojenje jednog zida u tirkiznu uvijek je dobrodošla ideja, a životni prostor trenutno ćete osvježiti i ponoviti sa stolcima u tirkiznoj boji.

Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo - 9 Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo (Foto: Living4media)

Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo - 1 Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo (Foto: Living4media)

Ovisno o ukusu i uređenju ostatka prostora, birati možete između više nijansi, od jače do zagasite, pastelne tirkizne.

Čaroban stan u bijelim, sivim i tonovima boje pijeska - 7 Šarmantan stan u kojem su bijela, siva i boja pijeska stvorile idiličan ugođaj vječnog ljeta

Inspiraciju za uređenje doma s detaljima u tirkiznoj boji potražite u fotogaleriji na početku teksta.

Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo - 7 Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo (Foto: Living4media)

Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo - 3 Tirkizna boja u uređenju interijera djeluje svježe, opuštajuće i jako lijepo (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju