Atelier Versace i ove je sezone predstavio cotoure kolekciju koja odiše elegancijom i zavodljivošću. Iz kolekcije kojom vladaju golišave haljine, ukrašene provokativnim detaljima izdvojili smo 5 kreacija koje krasi visoki prorez, a za kojima će sigurno ubrzo započeti celebrity borba


Jedan od najpopularnijih modnih brendova svijetu je predstavio proljetnu cotoure kolekciju. Modna

Dizajn Donatelle Versace ponovno je bio u znaku dramatičnih krojeva začinjenih naglašenim prorezima i asimetrijom

revija Atelier Versace održana u sklopu Tjedna mode u Parizu i ove je sezone svojom je kolekcijom večernjih haljina privukla medijsku pažnju.

Baš poput prošlogodišnje kolekcije koja je prštala elegancijom i seksepilom i ove je godine dizajn Donatelle Versace bio u znaku dramatičnih krojeva začinjenih naglašenim prorezima i asimetričnim detaljima.

Glamurozna i provokativna kolekcija inspirirana je stilom pedesetih godina prošloga stoljeća, ali sa snažnim Versace efektom koji opisuju luksuzni materijali s najjačom dozom glamura.

Da mi Donatella Versace ponudi za rođendan, odabrala bih:

glasova:

U galeriji fotografija izdvojili smo 5 dramatičnih haljina ukrašenih provokativnim prorezima koje će na crvenom tepihu vrlo brzo pronaći svoje mjesto, a za koje će se mnoge poznate dame sigurno boriti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju