Hrvatsko-turska udruga prijateljstva i Yunus Emre Institut predstavljaju osmi po redu Tjedan turskog filma u Zagrebu, koji će se održati od 21. do 26. svibnja 2019. godine u kinu Europa. Tijekom šest dana zagrebačka publika moći će uživati u 10 dugometražnih filmova.

Program osmog Tjedna turskog filma u počinje 21. svibnja u 19 sati projekcijom filma Sezona lova redatelja Yavuza Turgula.

Ni ove godine organizatori nisu zaboravili djecu. Tijekom vikenda (u subotu 25. i nedjelju 26. svibnja) u 12 sati djeca mogu uživati u animiranom filmu "Družba malih spasitelja", a nakon projekcije svi se zajedno mogu zabaviti na besplatnoj radionici i izraditi razne poklone za prijatelje i obitelj.

Tjedan turskog filma počinje projekcijom filma 'Sezona lova', a ulaz na sve projekcije je besplatan

Tjedan turskog filma organizira Hrvatsko-turska udruga prijateljstva u suradnji s Institutom Yunus Emre u Zagrebu.

Svi filmovi bit će prikazani u originalnoj verziji s hrvatskim i engleskim titlovima, osim ako nije drukčije naznačeno.

ULAZ NA SVE PROJEKCIJE JE BESPLATAN (nisu potrebne ulaznice, osim za svečano otvorenje)

Osmi Tjedan turskog filma održava se u kinu Europa Osmi Tjedan turskog filma održava se u kinu Europa Foto: Promo

Besplatne ulaznice za svečano otvorenje možete preuzeti na blagajni kina Europa u ponedjeljak 20. svibnja i na dan otvaranja u utorak 21. svibnja od 16 sati.

Više informacija o Tjednu turskog filma i rasporedu projekcija potražite na Facebook stranici Tjedna turskog filma, na www. turski-film.com i stranicama kina Europa.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju