Iako ga obilježavamo 8. ožujka, Dan žena ne bismo smjeli svesti na puko spominjanje tek jednom godišnje, već ženama svaki dan dati do znanja koliko su moćne

Uputite li se u istraživanje, u brojnim ćete knjigama pronaći zanimljivosti o tome da je ženski imunosni sustav jači od muškoga, da žene mogu bolje detektirati mirise, ali i vidjeti puno više boja u svijetu od muškaraca. Ovakvih činjenica ima na stotine no, nikako to nije natjecanje. Ono što je jednima i drugima važno jest da poštuju sebe, nastoje živjeti zdravo i osluškuju svoje tijelo i njegove potrebe. I zahvalnost je jedan od važnih koraka u postizanju ravnoteže i zdravlja u životu svake žene. To znači da treba maknuti fokus i žudnju za nečim što nemamo ili za nečim što želimo i živjeti u trenutku.


“Polazimo od pretpostavke da su naše zdravlje i naš izgled jedna cjelina i neizbježna posljedica načina na koji brinemo o sebi. Cjelovit pristup zdravlju, odnosno svim nivoima našeg postojanja i briga o sebi dovode do potpunog osjećaja zadovoljstva samom sobom. Brinući se o sebi na cjelovit način postajemo zdrave, duboko svjesne i sigurne u ono što jesmo, u ljepotu koja se manje provjerava u ogledalu a više osjeća duboko u nama.”, u više je navrata ženama poručila Jadranka Boban Pejić, voditeljica Makronove i prvo ime prirodne prehrane u Hrvatskoj


Poklonite same sebi bio&bio favorite povodom tjedna ženske snage

PR PR Foto: PR


Malo tko ne voli Dr. Hauschka ružinu kremu light. Namijenjena je za njegu lica, koža dobiva blagu zaštitu od vanjskih utjecaja dok se ten poboljšava i uravnotežuje. Idealna je za dnevnu njegu normalne, suhe, osjetljive i nadražene kože. Kompozicija s ljekovitim biljkama ruže, sljeza i bjelodana jača kožu i potiče njezinu životnu snagu. Dragocjena ružina vodica, ružin vosak i ekstrakti ruže harmoniziraju i vitaliziraju kožu. Baš ono što svaka žena treba. Uz Dr. Hauschka ružinu kremu, bio&bio daruje i tonik što je, složit ćete se, gotovo bolje od buketa svježih ruža.

PR PR Foto: PR


Royal Green donosi maca prah u kapsulama od 100% organski uzgojene mace. Radi što bogatijeg raspona nutrijenata u proizvodnji kombiniraju 80% korijena crne mace, 15% korijena ljubičaste te 5% korijena žute mace. Maca je otporna korjenasta biljka koja raste na peruanskim Andama na visini od 3500 – 4300 metara. Maca je bogata vitaminima B3, B2, B1 i mineralima: željezom, kalijem i fosforom. Ova svestrana adaptogena biljka pomaže tijelu da se prilagodi i nosi s različitim vrstama stresa kako biste mogli živjeti uravnotežen život, a vrlo ju je lako dodati u svakodnevnu rutinu.

PR PR Foto: PR


Beauty harmony obuhvaća 16 aktivnih sastojaka koji sinergijski učinkovito djeluju na kvalitetu kose, kože i noktiju, potičući rast i sjaj kose, održavajući optimalnu vlažnost kože te čvrstoću noktiju. Za dodatnu učinkovitost tu su još i vitamini A, E, C te željezo, cink, mangan, bakar, jod i selen. Navedeni sastojci djeluju sinergijski i svaki od njih ima važnu ulogu.


Osnažite svoje tijelo i um, povratite vitalnost i zablistajte dobrom energijom. Budite svoje, hrabre svaki dan, ne samo na Dan žena i ne zaboravite - vjerovati u sebe. Počastite se i cjelovitim dodacima prehrani za žensko zdravlje ili 100% prirodnom kozmetikom, koja vas do nedjelje 12. ožujka u bio&bio čeka snižena do -15%.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju