Koketni ste, šarmantni, romantični i neodoljivi – kao rezultat toga mogla bi procvjetati ljubav ili bi umjetnička ili poslovna suradnja mogla zaiskriti prizvukom senzualnosti.

Oko sredine tjedna, mladi Mjesec dat će vam energiju potrebnu da se nosite sa svime što je povezano s vašim blagostanjem i poslom, sada i tijekom sljedećih šest mjeseci. Budite spremni proširiti svoje iskustvo, ali nemojte preuzeti na sebe više nego što možete podnijeti.

U četvrtak ili petak mogli biste preživjeti deja vu trenutak koji će vas vratiti na događaje s početka godine. Moglo bi se dogoditi ponavljanje već poznatih događaja ili tema, ali budući da ste sada gotovo godinu dana stariji i mudriji, trebali biste biti spremni nositi se sa svime puno spretnije i izaći iz te situacije sa širokim osmijehom na licu.

Krajem tjedna mogle bi potaknuti neke glasine ili tračevi o vama, u stvarnom životu i na društvenim mrežama. Ako se to dogodi, ostanite mirni i saznajte sve pojedinosti prije nego što reagirate. Uvijek postoje barem dvije strane svake priče, a vi znate da je vaša ona prava i da istina baš uvijek izađe na vidjelo.

Pročitajte horoskop i za ostale znakove. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju