Ovaj ćete tjedan na umu morati imati činjenicu da tolerancija i kompromis ponekad doista nisu ključ svega.

Strpljivi ste i možete jako dugo trpjeti i podnositi nepravde pa kada vam se skupi previše toga, možete eksplodirati u krivo vrijeme i na krivom mjestu, stoga dajte sve od sebe da spriječite da se to dogodi.

Umjesto da šutite i trpite kao uvijek, imat ćete hrabrosti češće reći što vam smeta i izboriti se za svoj glas i svoja prava prije nego bude prekasno.

Ako vam je srce sada slobodno, počet ćete imati više volje i želje za izlaženjem i komuniciranjem s novim ljudima. Ako i ne zaiskri s nekim novim potencijalnim partnerom, mogli biste upoznati novog prijatelja koji će uz vas ostati dugo.

Ovih dana vratit će vam se dobro raspoloženje, puno ćete se više smijati, šaliti i osjećati se slobodnije i samopouzdanije.

Ako se borite s nekim težim emocijama i brigama, okrenut ćete se opuštajućim aktivnostima poput meditacije i vođenja dnevnika kako biste bolje razumjeli i spoznali sebe.

Ako tražite novi posao ili primate vijesti o novim mogućnostima za posao, možda ćete donijeti važnu odluku u svojoj karijeri ili dobiti priznanje za trud koji ste nedavno uložili pa odustati od potrage za novim i ostati tamo gdje jeste.

Možda vam baš ovaj tjedan sve krene po planu Horoskop: Što vaš znak može očekivati u novom tjednu?

Ugodna atmosfera Što vaš horoskopski znak čeka u siječnju?

Što vas čeka u 2024. godini? Veliki godišnji horoskop: Provjerite što vas čeka u 2024. godini

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju