Ovaj ćete tjedan biti mirni jer znate da ste u svim područjima uložili sav svoj trud i ostatak rezultata i posljedica više ne ovisi o vama.

Ponovno će vam se javiti osoba s kojom ste u prošlosti bili u dobrim odnosima, a neobjašnjivo je otišla. Dajte joj drugu priliku, ali nemojte biti razočarani ako osjetite da ste izgubili onu prijašnju povezanost i da nemate više dovoljno zajedničkih tema. Ako ništa drugo, barem ćete otići na jednu kvalitetnu kavu na kojoj ćete se prisjetiti prošlih vremena i lijepih uspomena.

Ako ste u vezi, vaše poteškoće dolaze iz nedostatka razumijevanja i premalo komunikacije. Ovaj ćete tjedan to pokušati ispraviti i puno ćete više razgovarati s partnerom.

Vaše će emocije najviše biti usmjerene na dom i obitelj. Uživat ćete u kućanskim poslovima, obaviti puno telefonskih razgovora s članovima obitelji, a neke čak i posjetiti.

Na poslu će vam se pojaviti puno novih ideja, a neke od njih ćete hrabro izložiti nadređenima i dobro će proći pa ćete razmisliti o traženju povišice ili većeg opsega odgovornosti.

Možda vam baš ovaj tjedan sve krene po planu Horoskop: Što vaš znak može očekivati u novom tjednu?

Što vas čeka u 2024. godini? Veliki godišnji horoskop: Provjerite što vas čeka u 2024. godini

Ugodna atmosfera Što vaš horoskopski znak čeka u siječnju?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju