Postavljat ćete drugima vrlo visoke zahtjeve jer ste svjesni toga da zaslužujete samo najbolje.

No vaš bi perfekcionizam mogao loše djelovati na ljude koji se ne osjećaju toliko spremnima ispuniti jako visoke kriterije i dodatno se truditi. Zbog toga će biti nužno raditi više kompromisa i imati više razumijevanja za one koji ne mogu pratiti vaš tempo.

Shvatit ćete da je ključ u balansu i malo se opustiti, a to će doprinijeti tome da se drugi osjećaju bolje u vašemu društvu i ne razmišljaju o tome koliko kaskaju za vama. Vaše dobre vibracije i simpatičnost doći će do izražaja i više ćete ih pokazivati drugima.

Ovaj tjedan izbjegavajte sve vrste rasprava s partnerom. Pokazat će vam da vas voli i da je vrlo tolerantan, ali nemojte to zlorabiti jer bi mogao pomisliti da ga ne cijenite dovoljno. Ako primijetite da vam je teško izraziti svoje osjećaje, pišite mu, poruku, e-mail ili čak klasično pismo. Pisana riječ ponekad čini čuda.

Za vikend ćete imati više vremena za hobije i kreativne vještine koje vas ispunjavaju pa će vas to napuniti dobrom energijom za izazove koje vas čekaju u idućem mjesecu.

Možda vam baš ovaj tjedan sve krene po planu Horoskop: Što vaš znak može očekivati u novom tjednu?

Što vas čeka u 2024. godini? Veliki godišnji horoskop: Provjerite što vas čeka u 2024. godini

Ugodna atmosfera Što vaš horoskopski znak čeka u siječnju?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju