Vaša fizička energija mogla bi u jednom trenu posustati, ali mentalno ćete ostati jaki i koncentrirani, samo ćete shvatiti da vam je prijeko potreban kraći odmor.

Možda ćete se osjećati kao da ste nešto manje promišljeni nego inače, da vam je teško razlikovati stvarnost od želja. Povežite se s tim emocionalnim, umjetničkim i kreativnim svijetom kako biste svojim snovima dali oblik i strukturu i još lakše ih počeli zapravo i ostvarivati.

U posljednje vrijeme često razmišljate o prošlim vezama i odnosima, što prijateljskim, što ljubavnim. Pregledavate i ponovno procjenjujete mnoge situacije koje više ne možete promijeniti i s kojima se zapravo više ne možete povezati. Iako ne možete vratiti vrijeme i utjecati na prošlost, mnoge odgovore na tadašnje nedoumice možete primijeniti na sadašnjost, ali i na budućnost.

Ako osjećate potrebu za ugađanjem sebi i ispunjavanjem nekih malih rituala koji vam puno znače, a čine vam se nevažnima u usporedbi sa svakodnevnim brigama i obavezama, dajte si barem malo oduška. I ispunjavanje vlastitih potreba i „hirova“ važno je za kvalitetno funkcioniranje.

Što vam je zapisano za ovaj tjedan? Tjedni horoskop: Blizanci će napokon priznati da trebaju predah, a škorpioni se odvažiti na promjene

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju