Tko će biti sljedeći James Bond? Pitanje je to koje čeka svoj odgovor otkad je Daniel Craig prvi put najavio da više neće biti najpoznatiji tajni agent.

Uoči premijere filma "Za smrt nema vremena" u kojem Daniel Craig peti put igra tajnog agenta, obožavatelji su postali još znatiželjniji, a razgovori o potencijalnim nasljednicima sve glasniji.

Kao mogući nasljednik Daniela Craiga spominje se između ostalog Regé-Jean Page, ljepotan iz serije "Bridgerton". Već neko vrijeme kruže glasine da će upravo on biti novi 007.

Internet misli puno toga, ali ovo je jedna od boljih stvari tako da samo mogu biti počašćen. Možda je to i kulturološka stvar. Ako si Britanac i napraviš nešto zapaženo što ljudi cijene, odmah se počne spominjati Bond, komentirao je glumac svojedobno internetske glasine.

Još jedno ime koje se spominje je ono glumca Henryja Goldinga koji je rekao da mu je čast već i biti dio ovakvih nagađanja.

Posljednjih godina najviše se govorilo da bi glumac Idris Elba mogao biti Craigov nasljednik. Već je 2018. ljubitelje franšize doveo do ludila tvitom koji je glasio "Zovem se Elba, Idris Elba".

Slika nije dostupna Elba, Idris Elba: 10 razloga zašto je šarmantni glumac stvoren za ulogu Bonda 16 glumaca koje se spominje kao potencijalne nasljednike Daniela Craiga pogledajte u našoj galeriji.

Tko po vama treba biti novi James Bond?

glasova:

Inače, pojavile su se i priče da bi Daniela Craigla mogla naslijediti i žena. Šuškalo se tako da bi glumica Lashana Lynch mogla preuzeti ulogu novog Bonda na kraju filma "Za smrt nema vremena" koji u kinima počinje igrati 30. rujna.

Producentica filma Barbara Broccoli poručila je ipak kako vjeruje da će James Bond uvijek biti muški lik.

James Bond je muški lik. Nadam se da će biti mnogo, mnogo filmova snimljenih sa ženama, za žene, o ženama, ali ne mislim da moramo uzeti muški lik i dati ženi da ga glumi. Tako da da, vidim Jamesa Bonda kao muškarca, poručila je i dodala da će o nasljedniku Daniela Craiga raspravljati i odlučivati iduće godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju