Obožavatelji serije "Emily u Parizu" ovih dana dobili su priliku uživati u drugoj sezoni i novim ljubavnim i poslovnim pustolovinama Amerikanke s francuskom adresom.

Podsjetimo, u prvoj sezoni serije Emily (Lily Collins) je dobila posao iz snova u jednoj francuskoj marketinškoj kompaniji zbog čega je svoj život preselila u Pariz.

U prvoj sezoni upoznali smo i Gabriela (Lucas Bravo), atraktivnog francuskog chefa zapanjujućeg osmijeha i savršenog naglaska koji je pored toga i drag i pažljiv. Kombinacija je to na koju imuna nije ostala ni Emily, a ovaj beznadni romantik i strastveni tip dobio je svoje mjesto i u drugoj sezoni.

Međutim, u drugoj sezoni upoznajemo i Alfieja. Emily ga je pak upoznala na satu francuskog jezika, a rodom iz London, Alfie nije previše impresioniran Francuskom, kao ni njom - barem ne na početku. Za više informacija, morat ćete se baciti na gledanje serije, a ono što vam možemo reći je da njegovo pojavljivanje u novoj sezoni donese nove komplikacije u ionako komplicirani ljubavni život glavne junakinje.

Inače, Alfieja glumi britanski glumac Lucien Laviscount.

Prije uloge u seriji "Emily u Parizu" zgodni Britanac glumio je u pregršt televizijskih serija i filmova, zbog čega vam se možda i učinio poznatim, a nakon uloge u seriji "Emily u Parizu" sigurno ćete ga zapamtiti. I on sam rekao je da je iza njega najbolja godina u životu, kao i da je grad Pariz zapravo lik za sebe.

Slika nije dostupna Zabavni kviz: Provjerite znate li odgovoriti na svih 10 pitanja o seriji "Emily u Parizu"

U jednom od intervjua prisjetio se i kako je dobio ulogu u seriji. Nakon što je poslao svoju snimku za audiciju, dobio je telefonski poziv u kojem mu je rečeno da će se sastati s kreatorom serije Darrenom Starom i glumicom Lily Collins. Očekivao je da će morati preskočiti nekoliko prepreka kako bi dobio ulogu, a umjesto toga njegova je bila odmah.

Na sastanku smo razgovarali o životu, liku i onome što drugu sezonu čini dručačijom za Lily. I onda je bilo samo "U redu, to je to Lucien. Puno vam hvala", ispričao je Lucien koji je vrlo brzo nakon razgovora dobio poziv u kojem mu je rečeno da ide u Pariz.

Slika nije dostupna Krajnje nepraktične? Francuskinje ocijenile kombinacije iz serije "Emily u Parizu"

Lucien je rođen 9. lipnja 1992. godine, a imao je samo deset godina kada se pojavio u reklamnoj kampanji za Marks & Spencer. Bio je dio Celebrity Big Brothera, a 2012. izdao je i debitantski singl "Dance with You".

Koji ste tim?

glasova:

Svestrani Britanac osvojio je i srca gledateljica serije, a ako ste već zavirili u drugu sezonu, u našoj anketi recite nam kojem timu pripadate - Gabriel ili Alfie.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju