Brak je veliki korak za svaku vezu, a kada je dan samog vjenčanja u pitanju, postoje osobe koje se ne bi trebale naći na popisu gostiju.

Kada je u pitanju slaganje popisa gostiju za vjenčanje jedan tip gosta se tamo zasigurno neće naći – bivši partneri. Kako bi se izbjegle svađe, budući supružnici se često pridržavaju bontona po kojem se bivšim djevojkama i dečkima ne šalju pozivnice.

Važno je da komunikacija između partnera nije jednosmjera te da se poštuju obje strane veze

I da su budući supružnici ostali s bivšim partnerima u dobrim odnosima, poziv na vjenčanje nikako nije dobra ideja. To je i s razlogom jer ako zaručnica ne želi vidjeti bivšu djevojku svog budućeg izabranika to je sasvim razumljivo, jer ipak je to njezin dan. Isto tako to i vrijedi za zaručnika koji ne želi vidjeti staru ljubav svoje skorašnje supruge.

Međutim, ako se budući supružnici obostrano slože oko toga da je u redu pozvati bivše partnere na dan vjenčanja, zašto ne?

Važno je da komunikacija između partnera nije jednosmjera te da se poštuju obje strane veze, jer ipak je dan vjenčanja dan za pamćenje te nikako ne bi trebalo biti svađa oko bivših partnera.

Svađa ne bi smjelo biti niti oko pjesme za prvi ples i zato izbjegnite 3 najčešće greške s kojima se mladenci susreću prilikom njezinog odabira.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju