Charlize Theron u slobodno vrijeme u potpunosti je posvećena svojoj djeci.

Galerija Charlize Theron Charlize s kćerkicom August Glumica voli nositi tajice +0 Charlize Theron

Južnoafrička glumica posvojila je dječaka Jacksona i djevojčicu August. Priznaje da uživa u majčinstvu, ali priznaje da kao samohrani roditelj nailazi i na mnogo izazova.

Oduvijek sam bila svjesna da postoji puno djece na ovom svijetu koja nemaju obitelj. Posvajanje je vrlo osobna stvar. Znam ljude koje jako volim i koji misle da jednostavno ne bi mogli tuđe dijete odgajati kao svoje. Poštujem to. Ali što se mene tiče, a vjerujem da nisam jedina koja tako razmišlja - nikada nisam vidjela razliku u odgajanju posvojenog i biološkog djeteta. Ne osjećam kao da sam nešto propustila.

Charlize s kćerkicom August Charlize s kćerkicom August (Foto: Profimedia)

Posvajanje je oduvijek bilo moj prvi izbor, čak i kada sam bila u vezi. Bila sam vrlo iskrena sa svojim partnerima i rekla im da nisam protiv ideje biološkog djeteta, ali da posvajanje mora biti dio mog života. Toliko jako sam to željela. Znala sam da ću trebati pomoć svoje mame ako ću posvajati kao samohrani roditelj. Zato moram istaknuti njezinu ulogu u odgoju svoje djece. U početku sam sve željela sama i nisam tražila pomoć kad mi je trebala. Mislila sam da sam loš roditelj ako sve to ne mogu odraditi.

Glumica voli nositi tajice Glumica voli nositi tajice (Foto: Profimedia)

Kod drugog posvajanja shvatila sam da sam ja sretnija i moja djeca su sretnija ako priznam da trebam pomoć. Imam svoju mamu, jednu dadilju i predivne prijatelje. Zovem ih svojim selom. Puno mi je majki prišlo i reklo da neke stvari ne radim dobro. Moja djeca odrasla su na formuli i sjećam se da me jedna žena upozorila kako bih trebala kupovati pravo majčino mlijeko. Dobra stvar u svemu tome jest to što meni nikad nije bilo bitno što drugi ljudi misle, kazala je Charlize u jednom intervjuu.

Da joj uistinu nije važno što drugi misle i da život živi po svojim pravilima čak i u modnom smislu, ljepotica dokazuje na svakom koraku.

Charlize je došla u vrtić po svoju kćerkicu August odjevena u ležernu kombinaciju sastavljenu od sive majice, crnih tajica i natikača. Glumica je još jedna od brojnih slavnih dama koje tajice nose kao zamjenu za hlače. Tako prkosi pravilima modnih znalaca koja se ovih dana naveliko preispituju zbog "novog" modela tajica koje će vladati trgovinama ovog proljeća.

Provjerite u kojim se sve situacijama tajice ne smiju nositi.

Charlize Theron Charlize Theron (Foto: Profimedia)

Pogledajte i nove modela tajica iz proljetnih kolekcija. Od 79 kn: 10 modela tajica u kojima noge izgledaju tanje i duže Crne tajice iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Crne tajice iz hrvatskih trgovina 2019. - 1 Crne tajice iz hrvatskih trgovina 2019. - 10 +7 Crne tajice iz hrvatskih trgovina 2019. - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju