Vrijeme je da prekinete s bolnim i kratkotrajnim metodama uklanjanja dlačica. U 21. stoljeću ništa ne smije boljeti, a posebno ne beauty tretmani. Stoga je vrijeme da razmislite o IPL-u koji nikad nije bio popularniji i dostupniji

 

Koje su vam prve asocijacije na uklanjanje dlačica? Vjerojatno bol, a zatim i frustracija što glatka koža nakon brojnih tretmana ne traje baš jako dugo. Činjenica jest da veliki broj žena muku muči s bolnim i ne baš dugotrajnim metodama uklanjanja dlačica. Na primjer, korištenjem britvice, vaše će dlačice vrlo brzo ponovno izrasti, a uz to, one postaju sve deblje i oštrije, dok nakon duljeg vremena brijanja može doći do iritacije kože.

Vosak i električni epilator su, pak, nešto dugotrajnije, ali vrlo bolne metode koje također mogu uzrokovati urastanja dlačica i iritacije ukoliko imate osjetljiviju kožu.

Prekinite s bolnim tretmanima

Upravo su navedene metode potaknule sve veći broj žena da razmišljaju o IPL tretmanima uklanjanja dlačica. I na dobrom su putu jer IPL nikad nije bio dostupniji. To potvrđuje i Philips Lumea - kućni IPL uređaj za dugotrajno uklanjanje dlačica.

Vaše sljedeće pitanje je zasigurno – koliko je IPL uređaj siguran za mene? Vjerojatno ste dosad već puno čuli o IPL tretmanima, ali u brojnim razgovorima ili člancima ima i dosta mitova koji vam stvaraju još više pitanja ili dilema.

U nastavku vam donosimo ključne informacije o IPL tehnologiji kroz predstavljanje Philips Lumea kućnog IPL uređaja. Ovaj je inovativni proizvod podržala i naša poznata dermatovenerologinja i vlasnica Poliklinike Nola, dr. Ivana Nola, te odlučila odgovoriti na brojna pitanja s kojima se suočavaju mnoge žene kad je riječ o IPL-u.

Kako Philips Lumea djeluje na dlačice?

Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprječava njezin rast. Uz Philips Lumeu možete očekivati znatno smanjenje dlačica već nakon dva tretmana, a optimalni rezultati općenito se postižu nakon četiri do pet tretmana. Nakon toga vam je, u prosjeku, potrebno da jednom u dva mjeseca, ponekad čak i više, napravite tretmane Lumeom kako biste održali kožu glatkom i bez dlačica.

Sigurna za vašu kožu

Lumea je potpuno sigurna za svačiju kožu, što potvrđuju i dermatološka ispitivanja na dvije tisuće žena diljem svijeta. Sigurna je čak i ako imate madeže, tetovaže, proširene vene ili kapilare. Važno je samo da tetovaže prekrijete, a madeže precrtate bijelom olovkom.

Najbolja za tamne dlačice i svjetlu kožu

Prije korištenja uređaja, važno je odrediti je li koža korisnice pogodna za korištenje. Ukoliko je boja dlačica tamnoplava, smeđa ili crna, tretman će biti učinkovit. Ako se radi o crvenim, svjetloplavim ili bijelo-sivim (sijedim) dlačicama, baš kao i kod drugih IPL tretmana, uređaj Philips Lumea neće imati učinka.

Advertisement

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju