Neke žene oblače se konzervativnije kada znaju da će gradom hodati same. Ne žele privući neželjenu pažnju prolaznika, niti „laskave“ komentare suprotnog spola svojim modnim kombinacijama.

Jedna od njih je i modna influenserica na Tik Toku poznata pod imenom Emily the Bear. Iako na društvenim mrežama često pokazuje svoja odvažna izdanja, ne osjeća se uvijek ugodno u javnosti u pojedinim odjevnim komadima.

Nedavno je šetala ulicama New Yorka i snimala video s prijateljicom kako bi sa svojim pratiteljima podijelila inspiraciju za jesenski look u crnom pripijenom kratkom kombinezonu otvorenih leđa i odgovarajućim čizmama visokih sara.

Uz video je napisala – Ovo je razlog zbog kojeg obično nosim jaknu kada sam sama. Na videu je jasno vidljivo da je njezina pojava privukla intenzivne poglede dvaju muškaraca, a zbog kojih se ista osjetila nesigurno.

@emilythebearrr_ #nyc ♬ original sound - KristyLee

Njezin je video u vrlo kratkom vremenu pogledalo više od 13 milijuna ljudi, ali i pokrenuo debatu na društvenim mrežama. Pretjeruju li muškarci sa svojim odmjeravanjima suprotnog spola u javnosti, ili pak žene izazivaju neželjenu pažnju svojim odvažnim modnim izborima?

Neki pratitelji Emily the Bear na Tik Toku suosjećaju s njom te su komentirali kako bi žena trebala moći nositi što god želi bez straha da će izazvati neželjenu pažnju muškaraca na cesti.

Zabranjena haljina Marilyn Monroe koja je šokirala puritance, ali ne i kraljicu Elizabetu II. Marilyn Monroe upoznala je kraljicu u listopadu 1956. godine Marilyn Monroe prekršila je kraljevska pravila i nosila pripijenu zlatnu haljnu dubokog dekoltea Ispod haljine su joj se nazirale sandale s visokom platformom +1 Marilyn je preselila u Englesku kako bi snimila film Princ i plesačica s Laurenceom Olivierom

Drugi su pak uvjereni da je odabrala odjevne komade u kojem bi svatko privukao pažnju. Ma tko se ne bi okrenuo za njom u tome? Zapitala je jedna korisnica, a druga se nadovezala i da je privlačila pažnju jer je New Yorkom hodala kao po modnoj pisti, i još pritom bila snimana kamerom.


Mislim da je posve normalno da te ljudi gledaju. Ne trebamo prozivati ljude samo zato što su pogledali osobu čiji modni stil nije ležeran i uobičajen
, dodao je jedan komentator.

Žao mi je curo, ali i ja bih buljila u tebe, napisala joj je obožavateljica.

Je li Emily The Bear pogriješila kada je prozvala muškarce zbog buljenja u nju?

glasova:

 Koji je vaš stav?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju