Kako to već biva kod zvijezda njezina kalibra, američka glumica Jennifer Aniston uputila se u šoping u društvu svoje asistentice i tjelohranitelja koji ju je pokušao obraniti od znatiželjnih fotografa.

Galerija Jennifer Aniston Jennifer u udobnoj ljetnoj kombinaciji Glumica je nosila natikače +0 Jennifer Aniston

Međutim, paparazzi su slavnu 50-godišnjakinju snimili nakon što je obišla nekoliko butika na legendarnom Melrose Placeu u Los Angelesu.

Jennifer u udobnoj ljetnoj kombinaciji Jennifer u udobnoj ljetnoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

U ovom američkom gradu također vladaju visoke temperature protiv kojih se glumica bori maksimalno udobnim odjevnim kombinacijama.

Tako je za obilazak trgovina odabrala jednostavan pamučni kombinezon opuštenog kroja u bijeloj boji koji je spojila s natikačama.

Amal Clooney Amal Clooney: Haljina broj 1 za sve one koji ne vole vrućine

Od sunca (i pogleda) zaštitila se sa slamnatim kaubojskim šeširom, a tu je bila i pašmina za slučaj da se ipak malo poželi ogrnuti. Naravno, imala je i sunčane naočale, neizostavan modni dodatak za sunčane dane.

Glumica je jednostavno mislila na sve što joj je potrebno za idealno ljetno izdanje. Od odjeće u bijeloj boji koja se zbog zaštite od sunca i vrućina smatra najpoželjnijom do jednako potrebnih i nezaobilaznih dodataka – Jennifer je ovaj put odabrala ljetnu kombinaciju bez mane.

Jennifer Aniston Jennifer Aniston (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I MODELE HALJINA KOJE OBOŽAVAJU PREPLANULU PUT:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju