Obožavatelji Luke Bulića odavno znaju da je majstor imitacije, a sada se u to uvjerila i čitava Hrvatska. U drugoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ utjelovio je jednog od svojih idola, Massima Savića

Niz nevjerojatnih transformacija nastavlja se u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’.

Obožavatelji Luke Bulića odavno znaju da je majstor imitacije, a sada se u to uvjerila i čitava Hrvatska. U drugoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ utjelovio je Massima.

U drugoj epizodi pobjedu je odnio Luka Bulić koji je dobio zadatak utjeloviti Massima. Uspio je u tome bez greške i svojom izvedbom oduševio žiri i publiku.

Ti si toliko talentiran da je to fantastično! Genijalno je kako kontroliraš to što činiš, komentirala je pridružena članica žirija, glumica Mila Elegović.

Kao pobjednik emisije Luka je dobio priliku odabrati kojoj će udruzi Nova TV donirati 10 tisuća kuna i odlučio se za udrugu Svjetlo koja pomaže osobama s mentalnom retardacijom i autizmom.

I ostatak raspjevane i rasplesane ekipe showa oduševio je svojim interpretacijama poznatih glazbenika. Opet se istaknuo pobjednik prve emisije Saša Lozar koji je ovaj put utjelovio Eltona Johna.

Maja Šuput
zablistala je kao Katy Perry, Maja Posavec još jednom potvrdila svoj izvanredni pjevački i interpretatorski talent kao Michael Jackson dok je Ivan Šarić oduševio žene kao Antonio Banderas.

>>Pročitajte sve o showu Tvoje lice zvuči poznato

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju