U trećoj emisiji popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' na prvo mjesto stigla je Maja Šuput. Imala je težak zadatak otpjevati megahit 'Blurred Lines' i transformirati se u američkog pjevača Robina Thickea. Svojom izvedbom izmamila je ovacije žirija i publike

Od muške transformacije u ženu, zanimljivija i teža je samo ženska transformacija u muškarca. Jednu takvu odradila je Maja Šuput u trećoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Pjevala je pjesmu 'Blurred Lines' i 'skinula' Robina Thickea bez greške. Sandru Bagarić fascinirala je svojom kontrolom glasa, a Tomo in der Mühlen joj je poručio da je kontroverznu pjesmu odvela još korak dalje.

Maja Šuput pobjednica je treće epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a Nova TV će u njezino ime donirati 10 tisuća kuna udruzi Srce.

Ovo je Majina prva pobjeda u showu, a Nova TV će u njezino ime donirati 10 tisuća kuna udruzi Srce.

Pobjednici prve dvije emisije, Saša Lozar i Luka Bulić, opet su oduševili svojim transformacijama. Saša je u trećoj emisiji dobio priliku postati Jelena Rozga i odjeven u srebrni kombinezon 'rasturio' njezin hit 'Nirvana'. Saša, ti si jedan tako talentiran mladić da je to nevjerojatno. Takva intonacija i takvo savršenstvo pokreta, ne mogu vjerovati, pohvalio ga je Branko Đurić Đuro.

Luka se ovaj tjedan transformirao u Celine Dion, otpjevao pjesmu 'My heart will go on' i opet dobio samo pohvale.

Među nastupima koji su oduševili žiri bio je i onaj Renate Sabljak koja se transformirala u divu Whitney Houston, a Maja Posavec sve je ludo zabavila transformacijom u Milu Kekina, frontmena Hladnog Piva.

>>Pročitajte sve o showu Tvoje lice zvuči poznato

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju