George Clooney bit će dobitnik ovogodišnje prestižne počasti centra Kennedy koje se dodjeljuju osobama u izvedbenim umjetnostima za njihov životni doprinos američkoj kulturi. U čast ovogodišnje dodjele i dobitnika u Ministarstvu vanjskih poslova u Washingtonu upriličena je svečana večera.

Galerija George i Amal Clooney na crvenom tepihu - 3 Amal i George Clooney na crvenom tepihu George i Amal Clooney na crvenom tepihu - 1 +0 George je ponosan na svoju suprugu

George Clooney pojavio se na crvenom tepihu u dobro krojenom smokingu sa svojom suprugom Amal koja je blistala u senzacionalnoj večernjoj haljini s dugim plaštom.

Iako su na crvenom tepihu bili zajedno kako bi proslavili Georgeovo veliko priznanje, sva njegova pažnja bila je usmjerena na Amal.

Kada je shvatio da je plašt Amaline haljine zgužvan i zapleten, reagirao je munjevito poput iskusnog holivudskog stilista. Džentlmenski je izravnao tkaninu kako bi fotografi spriječio posrtanje, ali i kako bi fotografi mogli snimiti savršenu fotografiju njegove supruge.

George i Amal Clooney na crvenom tepihu - 1 George je suprug koji će priskočiti u pomoć i kako bi spriječio modnu nezgodu (Foto: Profimedia)

To je dobar muž, komentiraju žene na društvenim mrežama.

Holivudski zavodnik za kojeg su mnogi vjerovali da će biti vječni neženja, uživa u braku s Amal od 2016. godine i ne skriva svoju ljubav prema njoj. U javnim nastupima odaje male detalje iz njihovog života, primjerice, da se gotovo nikada ne svađaju jer se savršeno slažu i odlično nadopunjuju. Primjerice, Amal ne kuha, ali on je iskusan chef.

Zelena krasotica: Haljina u kojoj je Amal Clooney pomela konkurenciju Amal Clooney Amal i George Clooney Amal Clooney izdanje je upotpunila upečatljivim komadima nakita +1 Amal Clooney u romantičnoj zelenoj haljini - 3

Amal Clooney: Haljina koja je stvorena da laska ženskom tijelu Amal Clooney Glamurozno izdanje Amal Clooney - 7 Glamurozno izdanje Amal Clooney - 5 +6 Glamurozno izdanje Amal Clooney

Ja kuham za cijelu obitelj, ja sam glavni kuhar, priznao je u televizijskom intervjuu s Jimmyjem Kimmelom. Gledajte, moja žena čini zapanjujuće stvari. Ona izvlači novinare na slobodu iz zemalja poput Azerbajdžana i Egipta. No kada treba kuhati, radije napravi rezervaciju za restoran.

George i Amal Clooney na crvenom tepihu - 2 George je ponosan na svoju suprugu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju