Šljokice nikad ne izlazi iz mode. One su sastavni dio dekorativne kozmetike, popularnih napitaka na bazi kave, modnih komada, ali i obuće. Na tržištu su se nedavno pojavile omiljene natikače ukrašene gliterom

Zahvaljujući suradnji između njujorškog brenda Opening Ceremony i Birkenstocka, šljokice odnedavno ukrašavaju tri modela najudobnijih njemačkih natikača.

Točnije srebrne šljokice ukrašavaju popularni model zatvorenih Birkenstokovih natikača modela Boston, dok one ružičaste krase i model s dva remenčića i otvorenih prstiju Arizona. Natikače Birkenstock sa šljokicama Birkenstockove natikače modela Arizona sa srebrnim šljokicama Foto: www.openingceremony.com
Birkenstockove anatomske natikače kreirane su tako da pravilno raspoređuju težinu tijela kroz cijelo stopalo, drže ga u pravilnom položaju, omogućavaju prirodne pokrete nogu, a kod hodanja potiču cirkulaciju.

Povrh svega, riječ je u vrlo udobnom brendu natikača, pa ga rado nose dame širom svijeta, ali i poznate žene iz javnog života.

Birkenstockove sandale sa šljokicama napravljene su od pluta, jute i lateksa, a mogu se naručiti preko internetskih stranica brenda Open Ceremony. Model Arizona prodaje se po cijeni od 145 američkih dolara, dok je model Boston deset dolara skuplji. Natikače Birkenstock sa šljokicama Birkenstockove natikače modela Arizona sa ružičastim šljokicama (Foto: www.openingceremony.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju