Ilia Beauty Super serum skin tint sa zaštitnim faktorom 40 još je jedan beauty proizvod koji je postalo viralan na TikToku i redovito završava na popisima proizvoda koje se isplati isprobati.

Galerija Žena s make-upom na licu Nijansa Bom Bom Nijansa Diaz +4 Nijansa Rendezvous

Riječ je o toniramom serumu s mineralnim SPF-om i sastojcima za njegu kože koji pored svega osigurava laganu do srednju pokrivenost.

Kako ovaj tonirani serum djeluje? U bočici se nalazi formula koja spaja make-up i zaštitu od sunca u jednom jednostavnom koraku. Osim visoke zaštite od sunca tu su i aktivne razine hijaluronske kiseline, biljnog skvalana i niacinamida koji vidljivo poboljšavaju kožu sa svakim nanošenjem.

Pored toga, na stranicama brenda navodi se kako ovaj serum poboljšava kožu i pojačava antioksidacijsku učinkovitost te joj osigurava hidrataciju. Također, ne sadrži silikone, mirise, ulja, nije komedogen i siguran je za osjetljivu kožu.

Dame koje su isprobale ovaj tonirani serum smatraju ga idealnim za nadolazeće razdoblje upravo zbog činjenice da je spoj podloge i SPF-a. Najčešća ocjena koju ovaj serum dobiva na stranicama za recenziranje proizvoda je čista petica.

Ovaj proizvod nosim gotovo svakodnevno i nikad ne izostanu komplimenti na račun moje kože. Prekrivanje je lagano, ali ton kože je ujednačen. Jako mi se sviđa, jedna je od pozitivnih recenzija

Nakon ovog proizvoda više nikada neću koristiti ništa drugo kao svakodnevnu laganu podlogu. Meni, jednoj 30-godišnjakinji ovaj proizvod hidratizira kožu i daje joj prekrasan sjaj. Ne masti me i ima SPF koji štiti moju kožu od oštećenja, još je jedna recenzija.

Na četvrtoj sam bočici i više nikad neću koristiti ništa drugo. Ne volim podloge s jakim prekrivanjem za svakodnevnu upotrebu, a ovaj serum ujednačava ton moje kože i daje joj lijepi sjaj. Opsjednuta sam, još je jedan pozitivan komentar.

Ovaj proizvod nije novost na tržištu, ali njegova popularnost ne blijedi. Od dolaska na tržište dobio je i brojne nagrade među kojima je i ona za najbolji tonirani hidratantni serum. Do sada su prodali više od tri milijuna bočica, a gotovo svaka nova osoba koja ga isproba kaže da joj je jasno zašto je to tako.

Umjesto pudera, stvorena za svaki dan: Tonirana krema kojoj su tisuće žena dale čistu peticu bareMinerals Complexion Rescue tonirana hidratantna gel krema Žena s podlogom na licu Nijansa Opal +6 Nijansa Buttercream

Proizvod se nanosi tako da se prije upotrebe protrese, a onda se nanese na kožu poput seruma. Za najbolje rezultate nanosi se na čistu kožu. Cijena seruma na Aamzonu je 48 dolara, odnosno 44,11 eura, ali ako se pita dame koje ga koriste, svaki cent se isplati potrošiti. Još jedna njegova prednost su mnogobrojne nijanse u kojima je serum dostupan. Dio nijansi izdvojili smo u galeriji na početku teksta.

Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Nijansa Balos Nijansa Balos (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju