Sve koji vole kupovati robu slavnog britanskog high street brenda Topshop razveselit će vijest da je u njihovu internetsku trgovinu stigla nova kolekcije iz koje smo izdvojili 10 traženih komada

Galerija Modni komadi iz nove Topshop kolekcije - 2 Modni komadi iz nove Topshop kolekcije - 5 Modni komadi iz nove Topshop kolekcije - 10 +7 Topshop, 672 kn Prije današnjih popularnih high street brendova, u Hrvatskoj je postojao Topshop.

Svi koji vole kupovati robu slavnog britanskog high street brenda Topshop razveselit će vijest da je u njihovu internet trgovinu stigla nova kolekcije iz koje smo izdvojili 10 traženih komada

Robu britanskog brenda zavoljeli smo zbog njezine kvalitete i praćenja najnovijih modnih trendova, a iako su cijene znale biti i nešto više od današnjih vodećih high street modnih imena, gotovo je bila garancija da će komad kupljen u Topshopu trajati godinama.

Nažalost, Topshopove trgovine u Hrvatskoj više ne postoje, ali njihovu robu možemo naručiti preko internetske trgovine. Ondje su u ponudu stigli i brojni novi artikli koji će se sigurno svidjeti ljubiteljicama vrlo nosive, urbane i moderne odjeće. Izdvojili smo 10 takvih komada među kojima su oni s oznakom "Trending Product", što znači da je artikl vrlo tražen i da bi se brzo mogao rasprodati.

Kakva je ponuda novih odjevnih komada u Topshopu, razgledajte u fotogaleriji, gdje smo izdvojili artikle cjenovnog ranga od 213 do 672 kune.
Modni komadi iz nove Topshop kolekcije - 10 Topshop, 357 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju