Highstreet brend H&M nadaleko je poznat po svojim "basic" odjevnim komadima lakima za kombiniranje i nosivima svaki dan. I u sezoni za proljeće/tijelo takvi su komadi među najpopularnijima u njihovoj kolekciji, što dokazuju i fotografije na Instagramu djevojaka i žena koje su za svoj stajling izabrale upravo H&M.

Galerija H&M, haljina, 338 kn Najpopularniji odjevni komadi iz H&M-a - 8 Najpopularniji odjevni komadi iz H&M-a - 3 +7 H&M, 188 kn Što je u trendu, lako se može doznati i preko društvenih mreža, pa tako brojne djevojke i žene na Instagramu objavljuju fotografije odjevene u komade iz H&M-a koji su ovoga proljeća posebno popularni.

Među njima je crna haljinica s bijelim vezom lepršavog kroja i golih ramena, kao i duga plisirana haljina cvjetnog uzorka i zvonolikih rukava.
Najpopularniji odjevni komadi iz H&M-a - 5 H&M, 300 kn (Foto: H&M)

Tu su i dva modela hlača širih nogavica te jedan mrkva kroja s povezom u struku. Najtraženiji je artikl iz H&M-a kombinezon na pruge bez naramenica koji se može odlično kombinirati za ljetne stajlinge.

U fotogaleriji razgledajte top 10 komada iz H&M-a koji su ovoga proljeća mnogima omiljeni, a u nastavku teksta pronađite inspiraciju kako ih kombinirati.
 

 

A post shared by Style and Strike (@hashtag_herlife) on

 

 

A post shared by Katie Teutenberg (@katieteutphoto) on

 

 

A post shared by Anita Genser (@_a_nit_a_fashionlover) on

 

 

A post shared by Tugce Kaya (@tupxx) on

 

 

A post shared by Vivian Kwan | 5’2 (@lifedevivi) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju