Domaće glumice koje više od dva desetljeća oduševljavaju na kazališnim daskama, TV ekranima i filmskom platnu krasi, uz neosporan talent i laku tranformaciju svakoj ulozi, neminovna ljepota. Jednako spektakularne kako na sceni tako i u jednostavnom stilu življenja primjer su generacijama koje će ih naslijediti na daskama koje život znače. Izdvojili smo 10 domaćih glumica starijih od 40 godina, vrijednih svake pažnje

Dovoljno o njihovom utjecaju, unatoč zadržavanju glumačkog rada u granicama Lijepe naše, govori i podatak kako se primjerice prije dvije godine glumica Sanja Vejnović našla na listi korisnika najpoznatije filmske web stranice IMDb kada je proglašena jednom od najljepših glumica iznad 40 godina.

Koja naša glumica starija od 40 godina zaslužuje titulu najljepše?

glasova:

Sanja se tada našla u elitnom društvu renomiranih diva holivudske A liste. I druge lijepe, talentirane i vrijedne dame s naše glumačke scene, koje su tijekom dosadašnje karijere osvojile brojna priznanja za svoj rad, a koje su zakoračile prema petom desetljeću života vrijede biti istaknute.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju