Proljeće je zakucalo na vrata, a s njime je došlo i prekrasno, sunčano vrijeme.

  Galerija PR PR PR +0 PR

Pravo je vrijeme da pokažete svoj novi proljetni look, a dodatno ga začinite s novim parfemom. Za vas smo pripremili top 3 ženska cvjetna parfema koja će vas osvojiti. Jeste li već naručile svoj primjerak?

1. Chloé Chloé

Ova zavodljiva parfemska voda lansirana je 2008. i od tada je stekla kultni status. U sebi objedinjuje opojnu ružu, plemeniti božur i moćni cedar koji ovom parfemu daju prepoznatljiv, jedinstven i opojan miris.

Zavoljet će ga sve romantičarke, ali i svaka ljubiteljica ženstvenih, senzualnih, cvjetnih mirisa. Idealan je za svakodnevno nošenje, bilo da s prijateljicama idete u grad na kavu ili želite ostaviti dojam na poslovnom sastanku. Bijela košulja, predivna raspuštena kosa i jedan špric Chloé parfema dovoljni su da se svi okrenu za vama.

2. Balenciaga Florabotanica

Ovaj must-have parfem djelo je poznatih parfumera Oliviera Polgea i Jean-Christophe Heraulta. Osim što pažnju plijeni svojim atraktivnim flakonom, obilježava ga i specifičan cvjetni karakter koji je u isto vrijeme razigran i lijep, ali i opasan. S njime ćete mirisati poput oblaka zavodljive ruže i opojnog karanfila u vrtu okupanim rosom.

U svojoj kolekciji ga treba imati svaka urbana djevojka koja se želi istaknuti iz okoline. Ako tražite parfem koji će trajati cijeli dan, a istovremeno probuditi vašu opasniju i zavodljiviju stranu, Florabotanica je pravi izbor za vas.

3. Hugo Boss Femme

Hugo Boss je ovaj parfem posvetio ženama. Boss žena je vedra i zrači energijom. Ona je senzualna. Romantična. Elegantna. Femme je harmonija uhvaćena u flakonu, moderna metafora ženstvenosti.

Ovaj cvjetno-voćni, prozračan, damski miris savršen je za svaki dan, ležerne, ali i svečane prilike. Poslovno odijelo, cipele na petu, i ženstven i čist miris opisuju pravu Boss Femme – ženu koja zna što želi.

PR PR

A ako vam ovo nije bilo dovoljno, za ljubiteljice novih, još neistraženih mirisa, pripremili smo najbolje proljetne novitete 2019.!

Marc Jacobs lansirao je novi ženski parfem Daisy Love Eau So Sweet, koji spaja neodoljiv i zavodljiv duh Daisy Love s dozom svježine. Kao stvoren je za odlučne i spontane djevojke koje vole biti u centru pažnje.

Calvin Klein Women EdT prvi je parfem Rafa Simonsa i slavi unikatnost, različitost i ženstvenost žena. Namijenjen je svim ženama, a cvjetno-drvenasti miris nosiv je tijekom cijelog dana.

Lancôme je u veljači lansirao novu, svježiju i cvjetniju interpretaciju svog legendarnog mirisa pod nazivom La Vie Est Belle En Rose. Ovaj miris predstavlja slobodu i pozitivnost, a kao stvoren je za dane kada trebate osvježenje i dozu nesputane sreće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju