Glamurozne haljine s crvenog tepiha, te spektakularne kreacije visoke mode u protekloj su godini ostale u drugom planu, nadmašile su ih vjenčanice poznatih mladenki. O njihovom izboru tjednima se nagađalo, danima vješto skrivalo i naposljedtku mjesecima pričalo. Odabranih 5 vjenčanica krase vještina kreatora, originalost poput nenadmašnih crteža djece i bajkovitost

1. Kim Kardashian je zasjala u raskošnoj vjenčanici od čipke zakopčana do grla modne kuće Givenchy koju je posebnu za nju izradio dizajner Riccardo Tisci.

 

2. Modna ikona Olivia Palermo sudbonosno da izrekla je u kompletu s potpisom Caroline Herrere koji se sastojao od veste dugih rukava od kašmira, bijelih hlačica te raskošne bijele suknje sa našivenim čipkastim cvjetovima. Mladenka je osobni pečat vjenčanici dala odabravši kobaltno plave cipele s potpisom Manola Blahnika.

 

Congratulations Mrs. Huebl or @therealoliviap & @johanneshuebl #carolinaherrera #bridalstyle by separates. CHic!

A photo posted by Carolina Herrera (@houseofherrera) on

 

 

 

3. Dizajn najiščekivanije vjenčanice Hollywooda, u kojoj se Angelina Jolie zavjetovala na vječnu ljubav svom partneru Bradu Pittu, povjeren je Luigiu Massiju iz Ateliera Versace. Vjenčanicu su posebnom učinili preslikani crteži njihove djece koji su krasili i dugačak veo.

4. Rujan je obilježilo vjenčanje holivudskog šarmera Georga Clooneya. Oči javnosti bile su uprte u njegovu izabranicu britansku odvjetnicu Amal Alamuddin. Oko njezinog odabira vjenčanice za veliki dan mjesecima se špekuliralo, a lijepa Amal zablistala je u bijeloj raskošnoj vjenčanici američkog kralja elegancije, dizajnera Oscara de la Rente, koju su krasili luksuzna francuska čipka i dugačak veo.

 

5. Vjenčanje bogate nasljednice Fabiole Beracaso koja se za investicijskog bankara Jasona Beckmana udala u dubrovačkoj palači Sponza pred više od 400 uzvanika, bila je najbolja reklama za grad pod zidinama ovog ljeta. Brojni svjetski mediji popratili su vjenčanje godine, a mladenka je zablistala u čipkastoj specijalno dizajniranoj Givenchy vjenčanici naglašenog struka i dugog koju je samo za nju kreirao Riccardo Tisci.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju