Uređaji koji ističu prirodnu ljepotu uvijek su u trendu, a mi smo složili popis onih uz koje ćete biti uljepšani od glave do pete.

 

Galerija FOREO UFO mini FOREO UFO mini FOREO UFO mini +2 FOREO UFO mini

1. Assome

Celulit pogađa gotovo svaku ženu, a kako bi pobjegle od te nakupine narančine kore, isprobavaju razne tretmane na predjelu nogu, bedara i stražnjice. Uređaj koji obećava rješenje krije se iza zanimljiva imena brenda Assome, spoj je to dviju engleskih riječi – fantastično i stražnjica.

Od njega stražnjica, čini se, zaista postaje fantastična zahvaljujući LED, radiofrekvencijskim i ultrazvučnim valovima, koji se bore protiv celulita i učvršćuju kožu.

2. FOREO UFO mini

Svi koji su isprobali ovu pametnu masku za lice koja daje potpuni tretman u 90 sekundi rekli su zbogom maskama u maramici. Ovaj inovativni uređaj za ljepotu, siguran je i učinkovit za sve tipove kože, a spaja najnovije iz područja njege s korejskim formulama maski za opuštajući tretman lica u kojem možete uživati ujutro, navečer ili kada god imate minutu i pol na raspolaganju.

Ljubiteljice beauty uređaja zasigurno već UFO imaju na piku jer znaju koliko je važno imati dobru podlogu za šminku, a zdrava i nahranjena koža prvi je korak u tom procesu. Upravo je to razlog zbog kojeg je taj mali i učinkoviti uređaj završio na našoj listi želja, a one koji ga dugo priželjkuju oduševit će što je ovaj proizvod na dobrom sniženju.

  FOREO UFO mini FOREO UFO mini (Foto: FOREO)

3. Dyson Supersonic fen za kosu

Ljubiteljice zdrave i svilenkaste kose oduševit će inovativni fen za kosu koji su osmislili Dysonovi inženjeri, a sve je krenulo od Akina Konizija, četverostrukog dobitnika nagrade British Hairdresser of the Year, koji je smatrao da bi sušila za kosu trebala raditi bolje.

Fen za kosu Dyson Supersonic ima pametnu kontrolu topline koja štiti od oštećenja i ostavlja sjaj kose. Fen sadrži difuzor za ravnomjernu raspodjelu zraka, a stiliziranje kose posebno olakšava lakoća držanja fena jer je motor iz glave prebačen u dršku. Uz ovaj fen više ne morate računati dodatno vrijeme za jutarnje uređenje jer je uređaj iznimno brz i tih.

4. Philips Lumea

Uz novu IPL tehnologiju koju sadrži Philips Lumea, problem brzog rasta dlačica više neće biti na listi, a zima je idealno vrijeme za početak tretmana. Nježna pulsirajuća svjetla IPL tehnologije primjenjuju se na kožu i apsorbira ih korijen dlake. Impulsi svjetla stimuliraju prelazak folikule dlačice u fazu mirovanja, a kao posljedica dlaka se prirodno skida i sprječava se njezin ponovni rast.

Kada dlačice počnu ponovno rasti, upravo zbog toga što su bile tretirane, rastu znatno sporije i znatno slabije, takva dlaka nije debela, nego je tanja, pigment u dlaci mnogo je nježniji i blaži, a uređaj se može koristiti na cijelom tijelu.

  IPL uređaj uklanjanje dlačica IPL uređaj uklanjanje dlačica (Foto: PR)

5. Jade Roller masažer

Iako ovaj uređaj nema vibrirajući efekt, zaista zaslužuje biti na ovom popisu jer pospješuje mladenački izgled lica bez potrebe za odlaskom kozmetičaru. Taj jednostavni dvostrani masažer pomaže pri aktivaciji limfnog sustava i reducira natečenost lica.

Nakon što savladate umjetnost valjanja, teško da ćete moći obaviti svoju beauty rutinu bez njega. Najbolje rezultate dobit ćete ako ovaj mali alat stavite u hladnjak 15 minuta prije upotrebe, a možete ga kombinirati i s osvježavajućim gelom, posebno za područje oko očiju.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju