Tom Cruise bio je mladić od svega 24 godine kada je snimio svoj najslavniji film, kultni "Top Gun". Tada smo se prvi put zaljubile u zgodnog glumca, a srce nam je opet počelo brže kucati kada smo vidjele fotografije sa seta njegova nastavka, filma "Top Gun: Maverick", koji se počeo snimati u Kaliforniji.

Galerija Tom Cruise snima nastavak kultnog \ Tom Cruise snima nastavak kultnog \ Tom Cruise snima nastavak kultnog \ +10 Tom Cruise u kultnom filmu 'Top Gun' iz 1986. godine

Ako ste odrastali u osamdesetima, djetinjstvo i mladost sigurno vam je barem i malo obilježio nezaboravni "Top Gun". Filmski klasik iz 1986. godine jedan je od filmova koji je obilježio tu neponovljivu dekadu, a Toma Cruisea vinuo u zvijezde i učinio ga miljenikom žena.

Počeo se snimati nastavak kultnog filma, 'Top Gun: Maverick' u kojem ćemo Toma Cruisea ponovno gledati u ulozi drskog i šarmantnog pilota Petea 'Mavericka' Mitchella



Zbog toga nas je baš ugodno razveselila vijest, a srce brže zakucalo kada smo vidjele da se u Kaliforniji prije nekoliko dana, 32 godine nakon originala, počeo snimati nastavak kultnog djela, "Top Gun: Maverick", u kojem ćemo Toma Cruisea ponovno gledati u ulozi drskog i šarmantnog pilota Petea "Mavericka" Mitchella.



Pojavile su se i prve fotografije sa seta smještenog u kalifornijskom gradu Coronadu, na kojima odlično raspoloženi Tom Cruise vozi motor u prepoznatljivoj pilotskoj jakni i avijatičarskim naočalama kakve je nosio i na setu prije više od tri desetljeća.

Tom Cruise snima nastavak kultnog \ Tom Cruise na setu filma 'Top Gun: Maverick' (Foto: Profimedia)

Čak je i motocikl koji Cruise vozi u novom filmu ograničena linija modela Kawasaki Ninja H2 Carbon, jednog od najbržih motocikala na svijetu, vjerojatno najbliža moderna verzija motocikla koji je slavni glumac vozio u originalnom filmu Kawasaki GPZ900R.


Odlična je vijest da ćemo i Vala Kilmera ponovno gledati u ulozi Toma "Icemana" Kazanskog.

Nastavak filma koji se ne zaboravlja čeka se s velikim nestrpljenjem, a "Top Gun: Maverick" u kinima bi se trebao pojaviti u lipnju 2020. godine.
 
Tom Cruise snima nastavak kultnog \ Tom Cruise i Kelly McGillis u kultnom filmu 'Top Gun' iz 1986. godine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju