Više od dvije godine, domaći brend La PIEL, žari i pali hrvatskom beauty scenom.

 

 

Galerija LA PIEL PROIZVODI LA PIEL PROIZVODI 2 LA PIEL PROIZVODI 3 +5 LA PIEL PROIZVODI 4

Više od dvije godine, domaći brend La PIEL , žari i pali hrvatskom beauty scenom.

Lana Jurčević, poznata hrvatska pjevačica, na ovom projektu radi preko pet godina te je uvijek govorila kako je najljepša koža - zdrava koža. Kako na nju utječemo i izvana, tako i iznutra.

LA PIEL PROIZVODI LA PIEL PROIZVODI Foto: LA PIEL

 

U ovom periodu, kada nam polako ljeto kuca na vrata, na kožu moramo malo više misliti; preuzeti odgovornost pripreme kože za toplije dane te odabrati pravu kozmetiku za njegu kože koja ne sadrži štetne sastojke. A upravo je to je i cilj La PIEL branda, koji o tome vodi računa i stavlja kao prioritet kada se kreiraju formulacije.

Iskoristite jedinstvenu priliku i šopingirajte s popustima do 15 % na La PIEL webshopu od 3.6. do 10.6. 

Kliknite na kupon na naslovnici ili na linku članku i uživajte u online kupovini.

LA PIEL PROIZVODI 2 LA PIEL PROIZVODI 2 Foto: LA PIEL

Lana Jurčević, odnedavno poznata i kao LA LANA, kroz godine dokazala koliko drži do zdravog načina života, te je nerijetko na svim svojim platformama isticala koliko je oduvijek upućena u sastojke i trendove kozmetike, sto dokazuje njezina zdrava i sjajna koza (koja je uvijek bila tema ženskih razgovora i beauty kolumni).

LA PIEL Hydra babe LA PIEL Hydra babe Foto: LA PIEL

U svojem širokom asortimanu nudi niz proizvoda koji su toliko neodoljivi da bismo ih mogli i pojesti. Tu je piling obogaćen s maslacem i uljima koji će savršeno pripremiti kožu za ljeto, a ujedno je i “must have” u beauty rutini ako želite postići ujednačeni ten i preplanulu put, jer suha i dehidrirana koza nema sposobnost kvalitetnog tamnjenja.

LA PIEL PROIZVODI 3 LA PIEL PROIZVODI 3 Foto: LA PIEL

Želite li vidjeti o čemu priča i cijeli Balkan, isprobajte bestseller Beach BABE, proizvod uz pomoću kojeg se vrijeme tamnjenja skraćuje, a sastav mu je izvanredan zbog kojeg će vaša koža biti itekako zahvalna. Umjesto sunčanja može se koristiti i za izlaske kada žene žele dobiti trenutno tamniji ten i malo sjaja. Radi se o učinkovitoj recepturi argana, oraha, kokosa, mrkve, hijalurona, shea i kakao maslaca.

LA PIEL PROIZVODI 4 LA PIEL PROIZVODI 4 Foto: LA PIEL

U ponudi su paketi za ljeto, dostupni smo na webshopu, a sadrže kreme za tijelo, kreme sa zaštitnim faktorom, antiseptik za ruke, lip balm za usne, kreme za ruke, sjaj za lice i tijelo, te novi beauty hit - Kabuki kist za lice i tijelo, pomoću kojeg možete nanijeti proizvode sa šljokicama.

Mnoge poznate Hrvatice, koje drže do sebe i zdravlja svoje kože, oduševljene su La PIEL proizvodima; Nina Badrić, Marijana Batinić, sestre Husar, Lana Klingor, Domenica, Zsa Zsa te mnoge druge fitness, beauty i fashion influencerice stoga vjerujemo da će biti odlične i za vas!

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima od 3. do 10 lipnja. La PIEL daruje svim našim čitateljicama 15% popusta uz korištenje kupon-koda LaPIEL15 na njihovom webshopu na dio asortimana.

Kupovinom iznad 300 kuna dostava je besplatna za područje Republike Hrvatske, a kod se može unijeti u košarici ili na samoj naplati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju