Jedna od trgovina u kojoj mnoge djevojke i žene vole kupovati odjeću svakako je Stradivarius. Ovaj španjolski brend stvoren 1994. godine vrlo je lako osvojio srca brojnih dama, a i njihove garderobe u kojima su idućih 10 komada ove sezone najpopularniji

U potrazi za nekom novom krpicom kojom će moći upotpuniti raznolike odjevne kombinacije za različite prilike, jedna je od nezaobilaznih destinacija i Stradivarius. Ovaj španjolski brend nudi vrlo nosivu i trendi odjeću u kojoj je već na prvi pogled vidljiv ženstven, svjež i kreativan duh Stradivariusa koji trendove s modnih pisti prilagođava svakodnevnom izgledu žena koje žele biti primijećene i jedinstvene.

Stradivarius volimo jer nudi vrlo nosivu i modernu odjeću po pristupačnim cijenama

Kako bi svojim klijenticama olakšao potragu za savršenim hit-komadima, Stradivarius je na svojoj internetskoj trgovini uvrstio i rubriku Key Items (Ključni komadi) u kojoj se mogu pronaći osnovni odjevni artikli koji odgovaraju raznim odjevnim stilovima.

Riječ je o klasičnim, a opet vrlo modernim komadima, pa se tako ovdje nudi i klasični kaput u bež, crnoj i tamnoplavoj boji, mekani pulover s efektom blagoga sjaja u crvenoj, žutoj, prljavo ružičastoj, tamnoplavoj, bež i bijeloj, crna košulja/haljina sa cvijećem, hlače i jakna od umjetne kože te drugi modni "ulovi" po pristupačnim cijenama.

U fotogaleriji pogledajte top 10 odjevnih komada iz Stradivariusa koji pobjeđuju sve trendove i inspirirajte se za vlastite odjevne kombinacije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju