Na spomen hladnoće i zime prvi komad odjeća koji nam padne na pamet je vesta. Tople, mekane i praktične veste i džemperi savršen su komad koji se može uklopiti u dnevni, poslovni i večernji look, a na vama je da odaberete kroj koji vam najviše odgovara. Donosimo 7 modela vesti i džempera od 70 do 400 kuna


Dolaskom zime i hladnijih dana odjeća postaje sve toplija i deblja, a jedan od mnogima najomiljenijih komada svakako su veste i džemperi.

Veste i džemperi savršen su komad koji se može uklopiti u dnevni, poslovni i večernji look

Ovi topli pleteni komadi savršen su odabir za dnevni i večernji look, a na vama je da odaberete kroj koji najbolje opisuje vaš stil odijevanja i koji će se najbolje uklopiti uz vašu garderobu.

Dugačke na preklop ili pak u obliku ogrtača, kratke i debele ili pak tanje i duže poput tunike, samo su neki od modela vesti koje su ove sezone napunile police trgovina, a koje nas na zanimljiv i trendi način mogu zaštititi od zime.

Kako bi vam olakšali potragu za toplim i trendi komadom odjeće, prošetali smo virtualnim trgovinama i izdvojili 7 različitih modela najljepših vesti i džempera čija se cijena kreče od 70 od 409 kuna.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju