Nije tajna da i Slovenci obožavaju Ninu Badrić. Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji svoju slovensku publiku ovaj put je obradovala koncertom u Ptuju.

Galerija Sydney Sweeney Rochelle Humes Angelina Jolie +5 Angelina Jolie

Svoj dolazak najavila je i galerijom fotografija na Instagramu. Ptuj, prihajamo, napisala je Nina uz fotografije koje su sigurno zapele za oko ljubiteljicama torbi.

Naime, Nina je svoju ležernu odjevnu kombinaciju začinila modelom koji je prozvan torbom godine. U pitanju je maksi model Icare modne kuće Saint Laurent koji je lansiran u travnju ove godine.

Kao potpunu suprotnost mikro torbicama koje su posljednjih sezona bile pravi hit, francuska modna kuća lansirala je ovaj maksi model i očito pogodila u sridu jer je njihova torba jedna od najtraženijih u 2022. godini.

Saint Laurent Icar Maxi Saint Laurent Icar Maxi (Foto: Saint Laurent)

Ovo je zapravo jedna klasična prostrana šoping torba ukrašena prepoznatljivim monogramom brenda, u ovom slučaju nimalo suptilnom nego strateški predimenzioniranom. To je bila želja kreativnog direktora Saint Laurenta, Anthonyja Vaccarella, u čijoj je viziji ova torba poput grandioznog komada nakita koji se nosi na ramenu.

Naziv modela, Icare, zapravo je referenca na sam monogram i potječe iz grčke mitologije. Odvažni Hrabri Ikar i njegov otac Dedal pobjegli su iz labirinta kralja Minosa zahvaljujući krilima koja im je Dedal izradio. U želji da dotakne nebesa, Ikar nije poslušao očeve savjete i poletio je tako visoko da je sunce otopilo vosak na njegovim krilima pa je Ikar pao u more i utopio se.

Saint Laurent Icar Maxi Saint Laurent Icar Maxi (Foto: Saint Laurent)

Po Vaccarellovoj želji, logo Saint Laurenta na ovoj torbi sjaji poput sunca koje je spalilo Ikarova krila, a i sam oblik torbe zapravo podsjeća na raširena krila. Napravljena je od mekane i lagane prošivene kože te uz nju dolazi i malena unutarnja torbica za sitnice koja se po potrebi može ukloniti.

Mnoge slavne dame zaljubile su se u ovaj praktičan i efektan model torbe, a među njima je i Angelina Jolie koja je posljednjih mjeseci često nosi. Zavirite u našu galeriju i provjerite koje još poznate dame nisu odoljele ovom traženom modelu.

Angelina Jolie Angelina Jolie (Foto: Profimedia)

Angelina Jolie Angelina Jolie (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju