Torbe su omiljeni dodatak u ženskoj garderobi.

Galerija Catherine Middleton nosi torbu modne kuće Longchamp Longchamp Le Pliage Mango torba +1 Mango torba

I dok s jedne strane postoje kultne torbice o kojima sanjaju žene diljem svijeta, one većini ipak nisu pristupačne.

No, pored torbica koje koštaju nekoliko tisuća ili nekoliko desetaka tisuća eura, tu su i one povoljnije verzije koje si više dama može priuštiti i koje izgledaju jednako sjajno.

Negdje između ova dva svijeta su povoljnije dizajnerske torbe čija cijena ne prelazi nekoliko stotina eura.

Naravno, uvijek je bitno imati na umu da ono što je jednoj osobi pristupačno, odnosno povoljno, drugoj nije, ali među dizajnerskim torbama postoji taj jedan model koji sve više žena dodaje u svoju garderobu.

Longchamp Le Pliage Longchamp Le Pliage (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o torbi modne kuće Longchamp, modelu Le Pliage koji dolazi u nekoliko veličina i još više boja. Ova torba ima kultni status, a u svom ormaru imaju je i slavne dame poput Catherine Middleton i Miley Cyrus. Cijena Le Plage torbe kreće se oko 130 eura, a prostrani model stvoren za svaki dan, koji je posebno zgodno imati kada idemo na putovanja, bio je inspiracija i drugim brednovima da u svoju ponudu uvrste praktične torbe.

Torba iz Manga dolazi u tri boje i košt 22,99 eura Torba iz Manga dolazi u tri boje i košt 22,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Među njima je španjolski Mango koji u svojoj trenutnoj ponudi ima torbu koja neodoljivo podsjeća na model kuće Longchamp.

Torba je dio Mangove teen kolekcije, dolaz u tri boje, crnoj, tamnoplavoj i svjetlosmeđoj, te se prodaje po cijeni od 22,99 eura. Dimenzije shopper torbe su 42x33x5 cm, a krasi je dvostruka kožnata ručka za nošenje na ramenu.

Torba će bez imalo sumnje naći svoj put do zaljubljenica u veće modele koje u torbi vole imati sve potrebno za dan. Sviđa li se vama?

Svečane torbice na sniženju: 15 modela od 5 do 20 eura u raznim bojama Sinsay, 4,99 EUR H&M, 5,99 EUR Fashion, 5 EUR +12 Even & Odd, 7,25 EUR

Chanel, Vuitton, Balenciaga... 10 najboljih torbi Aleksandre Prijović Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel +10 Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Balenciaga

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju