Kada tražimo idealnu torbu ona mora zadovoljiti nekoliko kriterija - mora biti liiepa, kvalitetna i funkcionalna.

Galerija Popularna torba brenda COS Popularna torba brenda COS Popularna torba brenda COS +1 Popularna torba brenda COS

Trenutak u kojem uspijemo pronaći takvu torbu, a da pritom za nju ne moramo dati pravo malo bogastvo, je pravi izvor sreće.

Jednu takvu torbu koja zadovoljava sve ove kriterije, barem ako je vjerovati damama koje su je već dodale u svoju garderobu, ima brend COS.

Kako kažu njezine vlasnice, radi se o tobi koja je idealna za svakodnevni život, ali može se uklopiti i u kombinacije za večernje izlaske. Neće se svidjeti eventualno damama koje vole isključivo velike torbe, ali bit će dobra svima kojima je dovoljno da u torbu mogu staviti novčanik, mobitel i nešto make-upa.

Radi se o svestranoj i šik torbi u obliku polumjeseca s debelim, podesivim remenom. Napravljena je od kože, bez nekih posebnih detalja. Jednostavni dizajn je također jedan od razloga zašto je toliko žena voli.

Jedna od trenutno dosputnih boja je i smeđa Jedna od trenutno dosputnih boja je i smeđa (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Torba košta 99 eura, dolazi u više boja, a trenutno su dostupne crna, smeđa, bež i zelena verzija.

Kada se prvi put pojavila u ponudi trgovine, vrlo brzo se rasprodala. Rasproda se i svaki put kada se ponovno pojavi na zalihama, a tako će vjerojatno biti i ovaj put.

Torba je nosiva tijekom cijele godine, a u ljetnim mjesecima možete je prebaciti preko haljina i topova. Jedan je od onih komada zahvaljujući kojem garderoba izgleda skuplje nego što stvarno jest, a svaku kombinaciju podiže na višu razinu.

15 fotografija koje dokazuju da se na hrvatskim ulicama mogu vidjeti baš dobre torbe Torbica modne kuće Dior sjajno se uklopila u Zagrebačko street style izdanje Jacquemus torbice su jako čest prizor na zagrebačkim ulicama Louis Vuitton torba u zadarskom street style izdanju +11 Marc Jacobs torbica kao dio splitskog street style izdanja

Velike torbe na sniženju: 15 modela već od 13 eura u koje stane baš sve s.Oliver, snižena sa 69,99 na 48,99 eura &OtherStories, snižena sa 79 na 49 eura Pull&Bear, snižena s 25,99 na 19,99 eura +12 Stradivarius, snižena s 19,99 na 12,99 eura

U galeriji na početku teksta čekaju vas fotografije torbe u trenutno dostupnim bojama, a u nastavku teksta možete vidjeti kako je nose dame na Instagramu.

A u videu možete pogledati kultne torbe po izboru Marka Grubnića.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju